MENU
18:35 | January 27, 2015

YAKINIKU DINNER

FOOD,TRAVEL
janni-deler-yakiniku-tokyoDSC_0063janni-deler-yakiniku-tokyoDSC_0058janni-deler-yakiniku-tokyoDSC_0069janni-deler-yakiniku-tokyoDSC_0071janni-deler-yakiniku-tokyoDSC_0073janni-deler-yakiniku-tokyoDSC_0075janni-deler-yakiniku-tokyoDSC_0077

A really good Yakiniku-dinner, so cozy to sit and have dinner and make it at the same time!

Så mysig kväll, vi gick till en Yakiniku-restaurang som låg nära vårt hotell. Vi fick ett litet “bås” vilket verkar vara ganska vanligt här, mitt på bordet fanns två grillar eller vad man ska kalla det. Vi beställde in massa kött, kyckling och sallader och sen började vi middagen. Det är så mysigt att sitta och steka/grilla maten samtidigt som man äter, allt tar längre tid än när man får in en maträtt och slänger i sig den. Gillar det här konceptet starkt! Gulliga förkläden fick vi också… ;-) Maten var helt fantastisk. Åh vad jag vill stanna längre, imorgon är vår sista dag här innan det är dags att åka hemåt. Vill hinna med mer! Tidig kväll för oss, ska erkänna att vi alla varit lite bakis hela dagen. Ska samla ihop alla bilder från vår utekväll, hahaha det var galet! Sov så gott, puss!

//Such a cozy night, we went to a Yakiniku restaurant close to our hotel. We got a small “booth” which seems pretty normal here, in the middle of the table there was two barbecues or what you call it. We ordered a lot of meat, chicken and salads and then we started our dinner. It’s so cozy to sit and fry the food while you eat, everything takes more time if you compare it to getting a dish and eat it quickly. I like this way a lot! We got some cute aprons as well… ;-) The food was just delicious. Oh I want to stay here longer, tomorrow is our last day before it’s time to go home. Want to see more things! Early night for us, will admit that we’ve been a bit hungover all day. Will collect all the pictures from our party-night, hahaha it was crazy! Sleep tight, hugs!

6 Responses to “YAKINIKU DINNER”

 1. Jenny on

  Hej Janni,

  Tack för en grym och fräsig blogg, kikar in så ofta tid ges.
  Tänkte höra vad Yakiniku-restaurangen heter ni åt på? Ska nämligen till Tokyo om några helger.
  Kom faktiskt nyligen hem från Kapstaden, så fint. Du kommer nog tycka likaså.
  Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)