MENU
7:48 | January 26, 2015

GRANOLA N’ EGG

FOOD

janni-deler-breakfastIMG_1198 copyMy breakfast today in four different views haha!

Smaskig frulle imorse, granola och kokt ägg som jag saknat så mycket! Satt och åt i säkert 1,5 timme så nu är vi redo för en heldag i Tokyo. Vi har haft lite otur bara, Seppi (som filmar) åkte på någon magsjuka igår när vi kom fram och inatt fick vi ringa ambulansen då han bara blev värre… Lider med honom, stackaren!! Så glad över att vi har en vän här som är från Japan och pratar språket, hade varit ganska svårt att försöka förklara vad som var fel annars. Så första saken för idag är en sväng till sjukhuset och hälsa på honom innan vi går ut på stan, får hoppas på att han mår bättre snart. Ha en fin morgon, puss!

//Tasty breakfast this morning, granola and boiled egg that I’ve missed so much! I think we had breakfast for 1,5 hours so now we’re ready for a full on day in Tokyo. We’ve had some bad luck though, Seppi (the filmer) got some kind of stomach sickness when we arrived here so we had to call the ambulance during the night since he only felt worse… I really feel for him, poor guy!! So glad that we have a friend here who’s from Japan and speak the language, would’ve been pretty hard to tell them what’s wrong otherwise. So first up for today is heading to the hospital for a visit before we head to town, hopefully he will feel better soon. Have a nice morning, hugs!

13 Responses to “GRANOLA N’ EGG”

  1. Helena on

    Kanske lite olämpligt, men allt jag tänker på när du skriver tur att ni hade med er en Japan är hur du och Jon annars hade fått oja er över magen, låtsasspy, härma diarré och kanske fejksvimma på slutet för att visa allvaret… Och kan inte sluta skratta. Eh. Hoppas han mår bättre nu ändå! Och att ni förlåter mig för mitt skrattande åt något som faktiskt inte alls är så kul egentligen… =/.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)