MENU
19:28 | November 12, 2014

STRIPES

OUTFITS
janni-deler-striped-teeDSC_5275janni-deler-striped-teeDSC_5284janni-deler-striped-teeDSC_5258janni-deler-striped-teeDSC_5255janni-deler-striped-teeDSC_5273janni-deler-striped-teeDSC_5253janni-deler-striped-teeDSC_5246janni-deler-striped-teeDSC_5289

Jacket from Spain/ Boda Skins leather jacket/ Sheinside tee (here!)/ Gina Tricot jeans/ Céline bag/ Isabel Marant shoes

Randigt går verkligen aldrig ur ränderna (höhö), älskar den här långa tishan. Så sjukt mysig! Fick några frågor om den eftersom jag hade den i fredags, här kommer alltså lite bättre bilder som jag lovade. :-) Var på afternoon tea med Lindex idag, riktigt härlig eftermiddag och mycket snygga kläder som kommer… Nu ikväll blir det ännu mer härligt, bootcamp-träning och sen hem och sova. Älskar verkligen att träna med ett tjejgäng, så mycket pepp under en timme så man blir helt stissig efteråt. Hoppas ni haft en fin dag? Puss hjärtan <3

//You can just never get tired of stripes, love this long t-shirt. So comfy! Got a few questions about it since I wore it last friday, so here’s some better pics as promised. :-) Spent the afternoon having afternoon coffee at Lindex, a great time and lots of nice clothes coming out soon… Tonight I will have some more great time, bootcamp-workout and then home to sleep. Really love to workout with a group of girls, so much power during this hour so you’re just super stoked when it’s done. Hope you guys had a great day? Hugs babes <3

22 Responses to “STRIPES”

 1. Helena on

  Hej janni!
  Vart köpte du din Celine väska?
  Är så sugen på en Celine väska men har inte hittat någon butik i Stockholm. Vet du någon i Stockholm som säljer?
  Kram :)

  Reply
 2. Sofie on

  Jag lurar på hvad som kan väre en normal dag for dig når det kommer til måltider, mellom måltider, og mat generelt. Ser hele tiden smude mat bilder, men hadde vært til inspirasjon om du kanskje kunne postet litt forskjellige mat schedules, uavhenig om du har nogon fra för eller om du bara kunne laget nogon for bloggen. Du har så fin kropp, hud OG STIL!!!

  Puss fra norsk jente som prøver å skrive litt svensk;)

  Reply
 3. deisy on

  one of your best daily outfits imo! do you use some hair oil in your hair to get them silky and smooth? :) whih size do you have jeans?

  Reply
 4. Emma on

  Hej Janni!

  Tidig morgon och jag vet inte vad jag ska ha på mig, samma problem som många gånger förr.. Där av älskar jag när du lägger upp vardagsoutfits, fortsätt jättegärna med detta, det är ju trots allt vardag väldigt många dagar om året! ;) tack för en superhärligt blogg, varit fast sen du började blogga!
  Kram, ha en härlig dag!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)