Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:54 | May 29, 2018

PICNIC LUNCH SPOT

One stop on our road trip was in San Sebastiano where we had picnic with a view.. <3

God morgon hjärtan! Min morgon startade SJUKT tidigt, klockan ringde 03.45 och jag satt i taxin 04.00… Haha! Mitt flyg gick klockan 06 så nu är jag redan framme i Munchen där jag mellanlandar. Jag sitter i loungen här och dricker en kaffe, finns det en lounge föredrar jag att sitta där då det är så mycket lugnare. :-) Jag ska vidare till Aten på ett spännande jobb, berättar mer när jag är framme! Jag var bara tvungen att visa det här stället vi stannade vid under road tripen, vi skulle äta “picnic” och det var så otroligt fint. Först körde vi kringelikrok-vägar (haha, skriver man så?) upp till toppen av ett berg och så möttes vi av det här. Vi åt en pasta till förrätt (med smält ost i, OMG) och efter det blev det sallad för mig då dom bara serverade kött. Gott var det och så mysigt stopp på vägen! Nu ska jag svepa i mig kaffet och ta mig bort mot gaten, man vet ju aldrig hur långt det är att gå haha! PUSS <3

//Good morning loves! My morning started CRAZY early, my alarm went off at 03.45 and I was in a taxi at 04.00… Haha! My flight was at 06 so I’m already in Munich where I have a stopover. I’m in the lounge having a coffee, if there’s a lounge I prefer to sit there since it’s so much calmer. :-) I’m heading to Athens for an exciting job, I’ll tell you more when I arrive! I just have to show you guys this place we stopped at during our road trip, we were having “picnic” and it was so pretty. First we drove up mountain roads to the top and got welcomed with this. We had a pasta as a starter (with melted cheese in it, OMG) and after that I had a salad since they only served meat. It was really good and such a nice stop along the way! Now I’m gonna chug my coffee and head over to the gate, you never know how far away it is haha! HUGS <3


16 kommentarer16 kommentarer om “PICNIC LUNCH SPOT”

  Good morning Janni 😍 Have a nice trip! I live in Athens so I hope seeing you somewhere😊❤️. What are you going to do here?

  Reply

  Tror man kan kalla “kringelikrok-vägarna” för serpentinvägar också, men fattar vad du menar! Ser ut att ha varit en mysig resa :)

  Reply

  Wow, this looks beautiful!
  I would eat it all, hehe, it looks so delicious.
  And the view is absolutely amazing!
  Love, Sandra

  Reply

  ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  Jon looking good in his casual attire
  Nice location for a meal. Food looks delicious too
  Til next time
  Ciao Ciao 😍😘❤🌹

  Reply

  Så vakkert! Herlig å spise lunsj ute i frisk luft med milevis av vingårder i utsikten. Virkelig “Europa” på sitt beste :-)

  Reply

  Hej Janni!
  Vart är Jons solglasögon ifrån?
  Tycker de är supersnygga.

  Reply

  Hi janni! I really hope you enjoy your bachelor party, it looks like a lot of fun. Its very funny to read here you were flying for a ‘job’ to Athens. I guess they really surprised you! Anyway, have fun!

  Reply

  Hey Janni, where is this San Sebastiano Chapel with restaurant? Link?

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.