MENU
11:13 | March 8, 2018

POOL DAYS

Uncategorized

The hotel pool in Dubai – we stayed at Dukes Hotel at The Palm. <3 I’m wearing Coco&Nuts swim top and Na-Kd earrings.

God morgon babes! Jag har haft en SJUKT effektiv morgon, haha! Vaknade innan klockan 6 (ja, jetlag från Dubai men 3 timmar gör mycket på morgonen…), och då har jag hunnit tvätta tre maskiner, gått promenad, klippt klart vloggen som jag ska ladda upp snart och duschat. Nu ska jag tvätta sängkläder och efter det är jag ganska nöjd med min morgon, haha! Tänk vad mycket man kan hinna med på morgonen, jag älskar verkligen mornar. <3 I Dubai körde vi på ett annat spår, en morgon spenderade vi i poolen ovan. Hur fint är det med infinity-pool och alla höghus som utsikt? Jag tycker det är så ballt! Jon hoppade i poolen med kameran som vanligt, även om den inte är vattentät. ;-) Den klarade sig iallafall och vi fick några fina bilder. Jag har funderat så mycket fram och tillbaka på om jag skulle åka med Jon till Italien idag för ett skidevent över helgen, men vet ni vad? Jag bestämde mig för att stanna hemma och bara mysa i två dagar innan jag åker till Marbella för bröllop- och husmöten! :-) Så spännande! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! I’ve had SUCH an efficient morning, haha! Woke up before 6 am (yes, jetlag from Dubai but 3 hours makes a huge difference in the morning…), and since then I’ve done three laundry machines, been out for a walk, edited the vlog I’m gonna upload soon and had a shower. Now I’m gonna wash our bed sheets and after that I will be pretty satisfied with my morning, haha! You can do so much in the morning, I truly love mornings. <3 In Dubai we went for another kind of morning, we spent one of them in the pool above. How pretty is it with an infinity pool and the skyline as a view? I think it’s so cool! Jon went in the pool with his camera as per usual, even if it’s not waterproof. ;-) The camera made it and we got some nice pictures. I’ve been thinking hard back and forth about if I should join Jon to Italy today for a ski-event during the weekend, but do you know what? I decided to stay at home and just chill for two days before I’m heading to Marbella for wedding- and house-meetings! :-) So exciting! Talk later, HUGS <3

16 Responses to “POOL DAYS”

 1. Emilia on

  Hej Janni! Hoppas allt är bra, jag tänkte kolla vilken storlek du har i NAKD jeans? Ha en fortsatt fin kväll. KRAM

  Reply
 2. Katerina on

  That was right to stay home! We should always listen to ourselves and do whatever the soul wants😄😌🙌🏼

  Reply
  • janni on

   Thanks babe! <3 They're from Na-kd, but you can't buy them like this because they broke in my bag and ended up like this haha! I liked them a lot like this though, they're from the brand Tranloev! Xx

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)