MENU
9:58 | February 14, 2018

ADVENTURE TIME

TRAVEL

Exploring Jamaica from above – and then bobsled through the jungle. ;-)

Good morgon babes och GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! <3 Hoppas ni får och ger massa kärlek idag, det tycker jag är viktigast med den här dagen. Köpa massa presenter osv är inget måste, utan mer att man tänker på att vara extra kärleksfull mot alla man möter. En bra påminnelse. :-) Jag är själv i Monaco idag så jag kommer bara vara extra snäll mot mig själv. ;-) Back to Jamaica – vi åkte ju såklart på lite äventyr! Vi åkte till ett ställe mitt i djungeln där det var vattenfall, massa skog och bara väldigt fint. Vi tog en lift upp och fick se en riktigt fin utsikt över Jamaica. När vi kom upp till toppen var det dags för lite action, nämligen bobsled! Jag har aldrig gjort det innan och herregud vad kul det var haha! Jag fick kontrollera farten och Anniken satt fast i mig så vi åkte ihop. Väldigt roligt och jag skrattade så mycket så jag hade ont i magen efter. Det var ganska mycket turister men fortfarande ett hett tips! :-) Nu ska jag faktiskt träna, ska köra ett kroppsviktspass här hemma (Kayla BBG – se mitt inlägg om det HÄR!). PUSS <3

//Good morning babes and HAPPY VALENTINES DAY! <3 I hope you get and give lots of love today, that’s what I think is important with this day. Buying lots of gifts is not a must, more that you think about being more loving to everyone you meet. A good reminder. :-) I’m alone in Monaco today so I’m just gonna be more nice to myself. ;-) Back to Jamaica – of course we went for an adventure! We went to a place in the middle of the jungle where there were waterfalls, lots of trees and just super pretty. We took a chair lift to the top and got to see a really nice view over Jamaica. When we arrived to the top it was time for some action, bobsled! I’d never done that before and oh my it was fun haha! I got to control the speed and Anniken was hooked on mine so we went together. Very fun and I laughed so much that my stomach was hurting afterwards. It was pretty touristy but still a great tip! :-) Now I’m actually gonna do a workout, I will do a body weight session at home (Kayla’s BBG – see my post about it HERE!). HUGS <3

21 Responses to “ADVENTURE TIME”

 1. Vivien on

  WOW you are so tanned! amazing to see what a great trip you hat with Nelly! By the way I love the brand, one of my favourite online shops I got to know because of you, so thanks :) <3

  Reply
  • janni on

   I WAS tanned, it’s coming of every second since I got on the long flight haha! As always… How fun babe, I’m glad you like it! It’s one of my absolute favs too! Xx

   Reply
 2. Cynthia on

  Haha you know you’re rich and don’t give AF when you are dangling your Hermes slides while on a swing 100 feet above the rain forest.

  Reply
  • janni on

   HAHAHA we were laughing so much when we realized we were going on a lift like this, Anniken was like “oh no, I seriously do NOT want to drop my slippers”, so I get your point! ;-)

   Reply
 3. alicia on

  Du ser så bra ut & gillar verkligen att du inte har någon hets kring träning och mat som jag förstått de. Jag undrar hur lång du är och hur mycket du väger?

  Reply
  • janni on

   Hej fina och tack för det, det stämmer! :-) Jag är 170 cm och har seriöst ingen aning om vad jag väger, har inte vägt mig på flera år och planerar inte att börja heller. Dum siffra att bry sig om, jag känner mer på hur kroppen/energin känns plus om kläderna börjar bli tighta. Typ så! :-) Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)