MENU
20:17 | February 13, 2018

JAMAICA VLOG

TRAVEL

My first Jamaica vlog (I made two…), from our first day of shooting! <3

Heej babes! Dags för en ny vlogg, och den här gången från Jamaaica! Alltid roligare/lättare att visa hur det är i video än på bild. :-) Det är från vår första dag, jag fick träffa alla tjejer (hade faktiskt bara träffat Anniken innan) och vi plåtade av en del av kampanjen. Så härligt gäng på plats, ni vet när allt bara flyter på och är kul? Så var det från början till slut. :-) Dom här tjejerna i mitt hjärta efter den här resan! <3 Vi avslutade den här dagen på båten och wow, det finns inte mycket som slår det. Speciellt inte med livemusik och solnedgång. Vi åt middag i huset efter det och fick besök av en man som kunde gå på spikar och äta eld, typ. ;-) Självklart skulle jag vara en del av numret i slutet, varför blir det alltid jag haha! Anyways, hoppas ni gillar den! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! Time for a new vlog, and this time from Jamaaica! Always more fun/easy to show in video than in pictures. :-) This is from our first day, I got to meet all the girls (I’d actually just met Anniken before) and we shot some of the campaign. Such a nice group there, you know when everything is just smooth and fun? That’s how it was from start to end. :-) These girls in my heart after this trip! <3 We finished the day on the boat and wow, there’s not a lot that can beat that. Especially not with live music and sunset. We had dinner in the house after that and got a visit from a man who could walk on spikes and eat fire, kinda. ;-) Of course I was supposed to be a part of the final number, why is it always me haha! Anyways, I hope you like it! Talk tomorrow, lots of love <3

22 Responses to “JAMAICA VLOG”

 1. Pianut on

  Hei Janni! Digger bloggen din og din youtube. Gleder meg til å se hvordan det går med huset i spania<3 Kan du lage fler hus-vlogs/blogposts etterhvert?? :)) tusen takk for at du er en inspirasjon i hverdagen, blir så glad når du har laget et nytt innlegg eller video,uansett hva den er om :) håper du har hatt det fint i mexico og jamaica <3

  Reply
 2. Hanna on

  Hejsan Janni!!
  Har en fråga om du skulle kunna tipsa om fina balklänningar till studentbal, älskar din stil och skulle gärna vilja se vad du tipsar om och vart man kan hitta fina!

  Reply
 3. Emilia on

  Hittade en bugg, när man är inne på kommentarer går det ej att söka på saker i din blogg.
  Tänkte att det är bra att veta. :)
  Fortsätt med det du gör!!! <3

  Reply
 4. P.Wallberg on

  Hej! Jag har läst din blogg länge och du reser så mkt vilket är super kul att få följa här på din blogg! :D
  Men de är så att jag har en fråga, jag ska resa min 3:e resa och det blir till thailand med min sambo och är helt lost på vad jag ska packa med mig? Har du tips på vad man ska ha med sig på flyget i handväskan och i stora resväskan till thailand? Kram Wallbergz XX :D

  Reply
  • janni on

   Hej fina! Åh vad mysigt! :-) Jag har alltid handbagage med typ handväskor och kläder jag verkligen inte vill tappa bort (om bagaget försvinner), sen alltid en extra bikini och outfit ifall det försvinner. :-) Alltid kamera, dator och mer känsliga saker i handbagage. I stora väskan packar du bara med det du vill ha med dig, och alla stora vätskor du inte får ha i handbagage. :-) KRAM!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)