MENU
14:41 | February 9, 2018

NÔMADE TULUM

FOOD,TRAVEL

Dinner at Nômade in Tulum – go there if you’re there!

Hej hjärtan! Wow, vi har fått kämpa med internet haha! Det har knappt gått att gå in så att ladda upp bilder har bara varit att glömma, vi startade precis om det så nu funkar det men tar någon timme att ladda upp. ;-) Kämpar på här sista dagen, jag åker hem om några timmar. Har massa bilder att visa er härifrån Jamaica, men tiden har inte funnits till att gå igenom dom. Så vi kan ju låtsas att jag är kvar i Tulum och precis kom till Jamaica. ;-) Här kommer ett till mattips i Tulum – hotellet Nômade! Så mysigt, så gott och en väldigt fräsch meny. Vi beställde väldigt blandat och drack en varsin pineapple margarita. Tips! :-) Nu ska vi njuta lite vid poolen innan jag måste packa ihop, jag har en 18 timmars flygresa framför mig. Själv. Kul, haha! PUSS <3

//Hey loves! Wow, we’ve been struggling with internet haha! It has almost been impossible to get in and upload pictures, we just restarted it so now it works but it takes an hour to upload. ;-) Trying my best here the last day, I’m going home in a few hours. I have lots of pictures to show you from Jamaica, but the time hasn’t been there to look through them. We can pretend I’ve been in Tulum this whole time and just arrived to Jamaica. ;-) Here’s another food tip from Tulum – the hotel Nômade! So cozy, so good and a very fresh menu. We ordered lots of different things and had pineapple margaritas. Tip! :-) Now we’re gonna spend some time by the pool before I have to start packing, I have an 18 hour trip home. Alone. Fun, haha! HUGS <3

10 Responses to “NÔMADE TULUM”

  • janni on

   Thanks babe! <3 I might go to Paris but I also have lots of other things to plan at the moment (wedding... house...), so I actually might skip it all for the first time! I'll let you know! Xx

   Reply
 1. Christine's Stories on

  Jag hade samma problem när jag bodde i Sydafrika. Det tog ungefär en halvtimme att ladda upp två bilder. Ännu mindre kul att försöka jobba när en del av jobbet var sociala medier och att göra en hemsida. I Vietnam däremot – fenomenalt bra Wi-Fi!

  Reply
 2. coachkristen on

  Assim como Lia, Morrighan é feita de material duro e inquebrável, e tais características foram imprescindíveis para que ela triunfasse sobre as adversidades de sua vida nômade.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)