MENU
9:22 | January 13, 2018

GREEN SMOOTHIE MORNING

FOOD

My old favorite green smoothie <3

God morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår bra, vi hade en riktig fixardag igår och helt plötsligt var klockan 10 på kvällen och vi var nere på ett köpcentrum i hamnen haha! Vi fick våra nya sängar (har typ aldrig sovit så bra…), kollade golv, hämtade upp matbordet från förra huset osv osv. Nu börjar det kännas som ett hem! :-) Vi har mycket kvar dock, haha! Vi åkte även och handlade lite mat igår, och jag köpte ingredienser till min gamla favorit. Grön smoothie har jag inte gjort på länge så det fick bli min frukost. :-) Du behöver 1 banan, två nävar bladspenat, en halv avokado, 1,5 dl fryst mango, lite pressad citron och lite vatten. Mixa och toppa med vad du vill eller drick den som en drink. :-) Supergod grön smoothie faktiskt, till och med Jon gillar den vilket är ett bra betyg haha! Idag står husfix, kolla möbler och fixa brynen på schemat. Jag var så nöjd med brynen sist jag gjorde det här i Marbella så jag ska tillbaka till samma ställe! PUSS <3

//Good morning babes! How are you today? I feel great, we had a true fixing day yesterday and all of a sudden it was 10 pm and we were down in the shopping mall by the port haha! We got our new beds (don’t think I’ve ever slept as good…), looked at tiles, picked up our dining table from the old house etc etc. Now it’s starting to feel like a home! :-) We have a lot more to fix though, haha! We also went and bought some food yesterday, and I bought ingredients to my old favorite. A green smoothie that I haven’t done in a long time so that was my breakfast. :-) You need 1 banana, two hand full of spinach, half an avocado, 1,5 dl frozen mango, some squeezed lemon and some water. Mix and top it with whatever you want or have it as a drink. :-) Really tasty green smoothie actually, Jon even likes it which is a great reference haha! Today we have house fix on the schedule, look at furniture and then get my eyebrows fixed. I was so happy with the result last time I did it here in Marbella so I’m going back to the same place! HUGS <3

21 Responses to “GREEN SMOOTHIE MORNING”

 1. Angelica on

  Du lägger alltid ut såå bra inlägg!! Alltid lika roligt att läsa och se bilderna !
  Jag funderar på att Resa till Bali. Ni har ju varit där, jag undrar lite vad ni Tycker man ska se och göra där? Ni har aldrig upplevt Bali som farligt ?

  Reply
  • janni on

   Tack fina <3 Åh, gör det! Du kommer älska Bali! :-) Jag tycker man ska åka runt massor, häftigt att se vattenfall och även Ubud och risfälten. Sen finns det massa coola stränder... Jag har aldrig känt att det är farligt när jag har varit där! Kram <3

   Reply
 2. Pepy Yuliyanova on

  Hi Janni, I wanted to ask you what kind of procedure you’re doing on your eyebrows – is it microblading? Indeed your eyebrows look fabulous!

  Reply
 3. Alexandra on

  Bästa gröna smoothie receptet!! Prövade det redan första gången du la ut det och har gjort det massvis med gånger sedan dess! Har dock modifierat det lite till min egen variant och brukar därför skippa bananen och köra en halv avokado, två nävar bladspenat, mango, pressad citron och sist men inte minst – ingefära! Blir supergott!

  Kram <3

  Reply
 4. Lisa on

  Hey janni!

  I love this smoothie and the other one you posted a while ago! But do you have any more recipes for us?!

  Thanks!

  Lisa

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)