MENU
14:02 | December 28, 2017

HELLO MOROCCO

TRAVEL

Our home for the night! <3

Hej babes! Vi kom fram till vår villa här i Marrakesh för någon timme sedan. Så skönt att komma fram efter en tidig morgon! Vi är här på en äventyrsresa över nyår och ska göra massa olika saker, som jag såklart kommer visa er. :-) Första natten spenderar vi i den här magiska villan (med pool!) och imorgon åker vi vidare på vårt första äventyr. Planerna för dagen är att ta det lugnt och ikväll ska vi in till stan för middag och förhoppningsvis lite shopping. Jag vill köpa massa massa inredning, haha! Vet dock inte hur jag ska få med mig det hem… ;-) Nu väntar vi in lunch som vi har beställt till villan och sen blir det ett dopp i poolen. Känns underbart att vara tillbaka här! Min tredje gång i Marocko. PUSS <3

//Hey babes! We arrived to our villa here in Marrakesh about an hour ago. Felt so good to arrive after an early morning! We’re here for an adventure trip for New Year’s and will do lots of different things, and of course I’m gonna show you all about it. :-) We’re gonna spend our first night in this magical villa (with a pool!) and tomorrow we’re off for our first adventure. The plan for today is to take it easy and tonight we’re heading in to town for dinner and hopefully some shopping. I want to buy lots and lots of interior, haha! Not sure how to get it with me home though… ;-) Now we’re waiting for lunch that we ordered to the villa and then I’m gonna jump in the pool. Feels great to be back here! My third time in Morocco. HUGS <3

19 Responses to “HELLO MOROCCO”

 1. hasnaa on

  Hey janni, I’m glad that you are in Marrakech, i’m from casablanca and i’m sure you will find soo many interesting things for your new house. have a good shopping and hope that you and Jon will enjoy your time here.

  Reply
 2. Sophia on

  Hej janni, älskar verkligen din blogg! Får ni tid så rekommenderar jag starkt en by som heter chefchaouen! Så himla vacker by med massvis av blåa hus, utemarknader och himmelska torg! Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)