MENU
10:17 | November 30, 2017

SALVATION MOUNTAIN

OUTFITS,TRAVEL

Tularosa dress (here!)/ Daniel Wellington watch (here!)/ Kendall + Kylie shoes (here!)  – contains adlinks

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, vaknade upp till ett soligt Marbella idag. Äntligen! :-) Här kommer bilder från Salvation Mountain – ser ni hur galet ställe det är? Det var verkligen mitt ute i ingenstans och bara massa färgglada väggar och bilar med målningar på. Det var mycket mindre än jag trodde att det skulle vara däremot, men det gjorde inget. :-) Jag matchade med en färgglad klänning såklart, haha! Vi gick runt där i typ en timme, fotade och filmade lite innan vi åkte därifrån. Glad att vi gjorde det, nu har jag fått se ett av de konstigaste ställena jag någonsin sett iallafall haha! Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och sen ska jag åka och hämta upp lite paket. Vi har inga riktiga planer för dagen, jag skulle vilja ta mig ut på en långpromenad iallafall. Puss <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, woke up to a sunny Marbella today. Finally! :-) Here are some pics from Salvation Mountain – can you see how crazy this place is? It’s in the middle of nowhere and just lots of colorful walls and cars with paintings on it. It was a lot smaller than I thought it would be though, but it didn’t matter. :-) I matched with a colorful dress of course, haha! We walked around there for about an hour, took photos and filmed before we left. Happy that we went there, now I’ve seen one of the weirdest places I’ve ever seen haha! Now I’m gonna make some coffee and then go and pick up some packages. We haven’t planned anything for today, I would love to go out for a long walk at least. Hugs <3

12 Responses to “SALVATION MOUNTAIN”

 1. Antonia on

  Inga planer för dagen?
  Men ni har ju ett 800 kvm stort hus som ni ska flytta in i och möblera upp.
  Jag skulle då inte känna mig sysslolös om det var jag som befann mig i den situationen.

  Reply
 2. Sophie on

  Verkligen superhäftigt! Synd jag missade det när jag var där. Men jag hamnade istället på någon konstig “cowboy by” mitt ute i ingenstans, ingen människa, men det fanns en bank, “virgin jail” och lite annat 😂😉

  Reply
 3. Amalie Sjørlie on

  Hello, Janni.

  Cab you please tonight/tomorrow fast make a «Whats on my iPhone» blogg? Just printscreen witch apps you have and how you have them? Many have been waiting for thai so long :-)

  Love from Norway.

  Reply
 4. Ellen on

  Kan du inte göra en ny kategori nu med nya huset och allt, typ en Inredning/renoverings-kategori? Skulle vara sjukt intressant att följa med på “resan” och se hur huset utvecklas! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)