MENU
7:39 | November 20, 2017

RAWBERRI

FOOD

Acai bowls and coffee at Rawberri in West Hollywood. <3

God morgon babes! Vi ska precis gå och lägga oss, men jag tänkte att jag ska försöka blogga på Europa-tid så ni inte får upp inlägg på konstiga tider. ;-) Det här var frukosten vi åt idag, acaibowls på ett av de sötaste ställena jag varit på. Jag älskar såna här tapeter, och blev så glad när jag möttes av samma print överallt, haha! På skålarna, kaffemuggarna och till och med kuddarna i stolarna vi satt i. Vi beställde två olika bowls (jag tog en acai bowl som var blandad med greens), olika toppings och sen beställde vi en varsin ginger shot. Perfekt start på dagen! :-) Imorgon bär det av på roadtrip, det ska bli så kul! Vi ska åka med Michan och Riley också, så jag längtar lite extra. Hörs när jag vaknat, ha en fin måndag. Puss och kram <3

//Good morning babes! We’re just going to bed, but I thought I would try to blog European time so you don’t get posts on weird times. ;-) This was our breakfast this morning, acai bowls in one of the cutest spots I’ve ever been. I love wall papers like this, and I got so happy when I noticed they had the same print everywhere, haha! On the bowls, coffee mugs and also the pillows on the chairs we were sitting on. We ordered two different bowls (I had an acai bowl mixed with greens), different toppings and then we ordered ginger shots. Perfect start of the day! :-) Tomorrow we’re off for a road trip, and I can’t wait! We’re going with Michan and Riley, so I look forward to it a bit more. Talk to you when I wake up, have a great monday. Kisses and hugs <3

15 Responses to “RAWBERRI”

 1. Josefin on

  Hej Janni!
  Först och främst – grattis till förlovningen! Så himla kul det ska bli att följa er bröllopsplanering :D
  Jag tänkte höra med dig om du vill dela med dig om dina tankar kring din ring, hade du varit med och visat vad du vill ha eller valde Jon helt själv? Prickade han rätt, känns den du? :D Jag vet inte om bilderna missvisar men den ser så väldigt stor ut och nästan som att den är för stor för ditt finger, som att den hänger? Måste vara svårt det där om man ska bli överraskad med ringen men så passar den inte eller är inte rätt etc. Den är ju helt fantastisk och WOW på alla vis, men är bara nyfiken på dina tankar kring den! Kramar!

  Reply
 2. Anonym on

  Mums! Du ser alltid ut att äta så fräsch mat! Man ser verkligen på dig att din kropp mår bra, du är super snygg! Jag undrar hur ofta brukar du träna och hur mycket väger du? KRAM

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)