MENU
21:18 | November 5, 2017

WE’RE ENGAGED!!

Uncategorized,WEDDING

And I said YES!! <3

Hej hjärtan!! Så det här har hänt i helgen… VI ÄR FÖRLOVADE!!! :-D Sån sjuk känsla, och jag var helt oförberedd. Förstod exakt ingenting. Jag blev så överraskad och jag kunde inte tänka mig ett bättre sätt att bli friad till. <3 Min fina älskling, som jag nu kan kalla min blivande man. Känns lite galet om jag ska vara ärlig, haha! Nu blir det att sätta sig in i allt som heter bröllop, jag är inte en sån tjej som har det planerat sedan jag var liten. Visst jag vet vad jag gillar, men jag har ingen aning om hur jag vill ha det när vi gifter oss. ;-) Det kommer bli mycket pinterest och google för att skaffa inspiration! Ge gärna tips om ni har, allt är välkommet! :-) Jag har några bilder från kvällen som jag ska gå igenom, så när dom är klara får ni höra om frieriet. PUSS och massa kärlek <3

//Hey loves!! So this happened this weekend… WE’RE ENGAGED!!! Such a crazy feeling, and I had no idea. Didn’t understand anything. I got so surprised and I couldn’t think of a better way for it to happen. <3 My amazing love, that I now can call my husband to be. Feels a bit crazy to be honest, haha! Now I have to dig in to everything around weddings, I’m not that kind of girl who has it all planned since I was a little girl. I know what I like, but I have no idea about how I want it when we get married. ;-) There will be a lot of pinterest and google to get inspiration! I would love some tips on inspiration, everything you can think of! :-) I have a few pictures from the night that I will go through, so I’ll tell you all about the proposal when they’re done. HUGS and lots of love <3

94 Responses to “WE’RE ENGAGED!!”

 1. Maja on

  Alltså åååhh, känns som jag blev gladare för er skull än ni själva haha!! STORT grattis till två av mina favoritpersoner, ni är så värda allt bra här i livet!:-D Blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på ert bröllop!

  Reply
 2. Cassie on

  STORT GRATTIS!!!! :D Älskar verkligen dynamiken er emellan när man ser på era vloggar! Fastän jag inte känner er alls egentligen blir jag SÅ glad för eran skull!! <3 :D

  Reply
 3. E on

  Åh herregud, satt och fulgrät i soffan när jag såg era uppdateringar på instagram. Har kollat varje minut av era vloggar och tycker ni är HELT fantastiska. Det största grattiset man kan ge! Puss på er!

  Reply
 4. Betul on

  Congrats, I got so excited when I saw your post on instagram. Jon finally did it! Is there going to be a vlog related to the proposal? I would completely understand if you kept that part private of course, just wondering.

  Reply
 5. Kati on

  Congratulations Janni <3
  I feel SO happy for you! :)
  I'll be getting married next year also, so it will be super fun to follow your wedding preparations – looking really forward to the upcoming time :))

  Reply
 6. Edith Minet on

  I got so so so excited when I first saw the post of Jon on instagram!! I literally stared at the picture for like 10 minutes, haha! You guys inspire me so much every day and I’m so happy for you both <3 I've been following both of you for so long now I couldn't be happier for you! CONGRATS!

  Reply
 7. Cristina Veja on

  Congrats! So happy for you. I know that amazing feeling. My advice for the wedding day is to stay chill and enjoy the day, time flies so fast.

  Reply
 8. Martina on

  Assså GRATTIS IGEN JANNI!!!! Är sååå himla glad för er skull!!! Ni är ju såå fina och jag önskar er all lycka!!! ❤❤❤

  Massa kärlek

  Reply
 9. Amanda on

  Stort grattis till favorit paret😍 Såå otroligt fina ihop!✨ älskar era kanaler och sociala medier. Så himla äkta och sånna glädjespridare, fortsätt med det ni gör. Ni är bäst!👰🏼✨👏🏼❤️

  Reply
 10. Laura on

  Åååå gratulerer så mye. Samboeren min og jeg ser på vloggene deres, og han har sagt i flere uker nå «Jon kommer til å fri snart, nå er det ikke lenge igjen». Kjempe gøy å høre at han hadde rett! Lykke til med planlegging og fremtiden til dere begge❤️

  Reply
 11. Danella on

  Congratulations Janni and Jon!! so happy for you guys :)!
  Check out these insta accounts called @aislesociety, @weddingchicks and @thewedlist they have good inspo :))
  :*

  Reply
 12. Sofia on

  ALLTSÅ!! GRATTIS EN MILJON GÅNGER OM! Rös på hela kroppen när jag såg detta på instagram, hela jag blev helt KÄR i er! <3 <3

  Reply
 13. Liis Antsi on

  Congrats from Estonia! 😍😍😍 I have followed both of you since Jon started his daily vlogs and you look so perfect together. Lots of love! 💖

  Reply
 14. Cecilia on

  Grattis!! Härligt❤️ Jag känner till den känslan, jag blev friad till i September och det var den underbaraste dagen! Jag blev så till mej att jag efteråt måste fråga min blivande man ifall jag kom ihåg att säga ”ja” 😂 Jag använder mej av Pinterest och så följer jag dessutom en hel del olika bröllopsfotograferare på instagram för att få inspiration. Det svåraste för mej är att bestämma hurdan klänning jag vill ha.. det finns så många fina 😩

  Reply
 15. Val on

  Congratulations!! So excited & happy for you <3 you guys truly inspire me to have confidence and work towards my dreams, I can’t thank you enough for sharing your experiences with us. Wishing you all the best, such a happy time :-)

  Reply
 16. Natasha on

  Congratulations Janni! I literally woke my boyfriend up to tell him the news! haha We watch all your and Jon’s vlogs and you guys are amazing!

  You should consider getting married in bazaruto archipelago (really small islands off the coast of Mozambique, Africa) Its absolutely beautiful! Check out http://www.indigo-bay-mozambiquetravel.com and http://www.azura-retreats.com to stay in. Its all super lux and just your vibe!

  Email me if you would like more suggestions! We’re from South Africa and go there often! <3

  Reply
 17. Marianne_LD on

  Omg I’m saw that on instagram and I’m so happy for you ! 💍
  You’re couple goals and I can imagine that your wedding will be magical ! 👰🏼
  Congrats to you both and wish you all the best ! 💕

  Bisous from France ♥️

  Reply
 18. Mysan on

  Grattis! :) Vart tårögd när jag läste att Jon friat. Jag och min sambo följer både dig och Jon och ibland känns det nästan som man känner er, sjukt med sant haha. Allt lycka till er! Ska bli så kul att få följa med på er resa mot bröllopet :)

  Reply
 19. Anna Lyhs on

  Congratulations!

  When are you getting married? Are you getting married in Sweden? Are you having a big churh wedding or a small private ceremony?

  Reply
  • janni on

   Thanks!! <3 We haven't planned it all yet, but next summer. :-) Not in Sweden, we want something different and probably not in a church. Xx

   Reply
 20. Carlota Sánchez on

  Congrats for the engagement! I can´t be more happy, you deserve it guys!
  I always see your and Jon Youtube vlogs and with the last Jon vlog (the one that ask your hand) I just have cry, you can imagine who happy I´m for you guys.
  I always see your vlogs and I not kidding you that you inspire me to dedicated in my life of what I love to do that is fashion.
  I really need to know form where are the stripe pants that you were this day, I love it!
  Love you team overkill! Please never stop what you are doing, you are so so great!!

  xxB

  Reply
 21. Kerstin on

  Jag vill tipsa om en sida som heter “Style me pretty” där det finns massor av inspiration på bröllop i olika stilar och platser.

  Reply
 22. Tessa on

  Janni congrats! I’m a wedding planner in Australia – you MUST have a look at “One Day Bridal” I think their style is your vibe xx

  Reply
 23. Maria on

  Stort grattis till er! Vilken rolig tid ni har framför er nu! :D Jag älskade att planera vårt bröllop. :) Om ni ska gifta er i Sverige och vill ha hjälp att planera, så kan jag verkligen rekommendera Johanna Kajson! Jag har jobbat med henne flera gånger och hon är verkligen helt fantastisk. Bl.a. jobbade jag på hennes pressträff i Rosenrummet på NK när du var där och provade klänning hos Fadi i augusti. :)
  Jag har följt dig och Jon länge nu, så det känns verkligen kul att få dela er lycka! <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)