MENU
9:56 | September 28, 2017

MILAN FW VLOG

Uncategorized

My Milan Fashion Week vlog (and some London too, haha)!

God morgon från härliga Pariis! Drömmen att vakna upp här, med eiffeltornet som utsikt… Vi har precis ätit frukost uppe på rummet och ska snart ut på stan och strosa. Innan jag börjar snacka om Paris helt vill jag visa min Milano-vlogg! Ni får hänga med under en dag som är filmad två olika dagar, ni förstår när ni ser den haha! Jag fick på Fendi-visningen, hängde med vänner, fotade med Jon, Tas och Oscar och gjorde massa annat. Hoppas ni gillar den! :-) Jag frågar i slutet om ni vill ha videos oftare men kortare (typ 3-4 minuter) eller om ni föredrar längre videos typ en gång i veckan. Hade varit superkul att veta! Nu är det dags att hoppa ur morgonrocken och hoppa i kläderna, så vi hörs sen. PUSS <3

//Good morning from lovely Paris! The dream to wake up here, with the eiffel tower as a view… We just had breakfast here in our room and will soon go out to stroll around town. Before I start to talk about Paris too much I want to show my Milan vlog! You get to come along during one day that I filmed two days, you’ll understand when you see it haha! I went to the Fendi show, hung out with friends, had a shoot with Jon, Tash and Oscar and did lots of other things. Hope you like it! :-) I’m asking in the end of it if you guys want videos more often but shorter (like 3-4 minutes) or if you prefer longer ones like once a week. Would be great to know! Now it’s time to jump out of the robe and jump in to normal clothes, so I’ll talk to you later. HUGS <3

24 Responses to “MILAN FW VLOG”

 1. Emma on

  Hellre längre vloggar lite mer sällan. Hur sku de vara med två videos per vecka? Och du har inte haft på evigheter en vloggvecka, sku du kunna ha det snart igen!!!??!!!

  Reply
  • janni on

   Jag har försökt posta så mycket jag kan, så hoppas du gillar det! :-) Det tar sån otrolig tid med videos, så jag gör det när jag inte har 100 andra saker jag måste göra! :-) Kram!

   Reply
 2. Kaia on

  Hej Janni!

  Jeg skal snart til Marbella på ferie i en uke, også lurer jeg på om du har noen tips om hva vi burde gjøre! Noen spisesteder du anbefaler f.eks.? :-)

  Mvh Kaia

  Reply
 3. Liena Snow on

  Amazing vlog! Thank you so much for sharing Fashion Week with us.
  I like all your videos and longer ones are so great.
  I adore your style and fashion related vlogs are so amazing!
  Thank you so much for all your work. It is so wonderful how often you upload posts on the blog. So inspiring!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 4. Siri on

  Gillar långa videos!! Men inte från flera dagar för man blir lite förvirrad då.. Hellre bara från en dag! Annars är dina vloggar alltid mina favoriter.. och Jons med såklart haha! Kamis

  Reply
 5. Johanna on

  Fin vlog! Ser att jag kommer bli nerröstad här men jag hade föredragit 5-6 minuter långa vloggar 2 dar i veckan istället för 12-14 en dag i veckan, men det är ju vad jag tycker. Det är alltid fina oavsett :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)