MENU
11:25 | August 31, 2017

COLORFUL HAUL – BOYFRIEND COMMENTING

Uncategorized

A new colorful clothing haul in collaboration with Na-Kd! Find links to all the pieces under my video (HERE!)

God morgon babes (känns konstigt att inte starta med god morgon, haha)! Här kommer en ny haul, jag vet ju att ni brukar gilla det. Den här gången gjorde jag det med en liten twist, jag valde att ha något färgglatt i varje outfit eftersom jag oftast har det. :-) Lite extra och lite roligare! Jon kommenterar mina outfits som alltid, tycker det är så kul att höra hans åsikter och jag blev faktiskt lite chockad över vilka han gillade. Ni hittar länkar till alla plaggen under videon som alltid, och undrar ni över någon storlek osv är det bara fråga. Jag har 34/S i allt förutom i två byxor (som jag nämner i videon) där jag har 36, men som tyvärr var lite stora. Hoppas ni gillar den! PUSS <3

//Good morning babes (feels weird not to start with good morning, haha)! Here’s a new haul, I know you guys usually like that. This time I made it with a little twist, I chose to have something colorful in every outfits since I usually wear outfits like that. :-) A bit extra and a bit more fun! Jon comments on my looks as always, I think it’s so fun to hear his opinions and I actually got a bit chocked over the ones he liked. You can find links to all the pieces under the video as always, and if you’re wondering about sizing etc you can just ask. I have 34/S in all of them except for two pants (as I mention in the video) where I have 36 but unfortunately they were a bit too big. Hope you like it! HUGS <3

In collaboration with Na-Kd.

18 Responses to “COLORFUL HAUL – BOYFRIEND COMMENTING”

 1. monika on

  Hi Janni,

  wonderful video, many thanks! I find your horseshoe ring so beautiful. could you please tell me where it is from?

  Thank you so much! Kind regards,

  Monika

  Reply
 2. Ellen on

  När du har skjortan som du har i första outfiten, den orange:a, är det för mycket CA (cultural appropriation). Läs på om chola Janni, jag menar inget illa, men är väldigt trött på CA överlag.

  Reply
 3. Ellen on

  Nu skulle väl ingen kanske ha just en orange skjorta, men stylingen går för mycket åt det hållet. Precis som för K+K med deras skjorta i deras kollektion (stylingen av den) som blev så uppmärksammad. Du är dock hur fin som helst, precis som alltid!

  Reply
 4. CamillaM on

  Så fine klær, kan dere ikke lage en sminkevideo hvor Jon forklarer hva du gjør, på sin egen måte som den faren gjør på datteren som har ligget litt overalt på nett :-)

  Reply
 5. Sandra on

  Alltså den beiga outfiten med byxorna och jackan är to diiiiie for!!!!!! Och älskar Jons kommentarer som alltid. Fortsätt så!

  Reply
 6. ule on

  You look great and confident, Jon’s simple comments are not what I’d want to hear (especially from my boyfriend). My partner says when I look great, but he never says that my clothes are not tight or sexy enough, or are a “girl outfit”. And why should they be, anyway?

  Reply
 7. Lina Darelid on

  Fina kläder! Vill ha allt! Så kul att när du lägger upp vloggar :) Dock är det lite synd att Jon är på gränsen till sexistisk och langar trötta kommentarer hela tiden. Det förstör feelingen av kläderna och är inte särskilt inspirerande. Det är liksom 2017 nu, hela den här “boys vs. girls”-grejer känns rätt utdaterad.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)