Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:18 | August 17, 2017

BIRTHDAY BOY

Happy birthday to my love!! <3

God morgon hjärtan! Idag är ingen vanlig dag för det är Jons födelsedag, hurra hurra hurra! Haha, jag tänker mig sången när jag skriver, bara så ni vet. ;-) Jag startade dagen med att gå till bageriet som ligger vid oss och köpte en liten tårta, gjorde kaffe och juice och sen blev det sång. Morgonen när man fyller år och får vakna till sång är ju den bästa starten på dagen! :-) Idag ska jag skämma bort min älskling exakt hela dagen, han är alltid världens bästa pojkvän så jag hoppas han får världens bästa födelsedag. Vi kommer vara borta och göra saker hela dagen så jag är tillbaka här imorgon igen, kommer troligtvis inte blogga mer idag men ni kan hänga med på Instastories, så ska jag försöka uppdatera lite där. ;-) STORT grattis min älskling på födelsedagen! <3 Hoppas ni får en fin dag, massa kärlek!

//Good morning loves! Today is not a regular day because it’s Jon’s birthday! I started the day with a walk to the bakery and bought a small cake, made coffee and juice and then we sang. The morning when it’s your birthday and you wake up by a song is the best start of the day! :-) Today I’m gonna spoil my love all day, he’s always the best boyfriend so I hope he will get the best birthday. We’re gonna be away all day doing things so I will be back here tomorrow again, and I will probably not blog more today but you can follow me on Insta stories, and I’ll try to update some there. ;-) A HUGE congrats to my love on your birthday! <3 Hope you’re having a great day too, lots of love!


14 kommentarer14 kommentarer om “BIRTHDAY BOY”

  Grattisgrattis Jon!! Önskar er en super dag, kram!

  Reply

  Happy Birthday to Jon :-) Hope you have a nice time together.
  Jon’s morning hair though hahaha

  Reply

  Is this an older picture?

  Reply

  Yes, I think 2 years ago! I forgot to take one that morning, had to much stress for the rest of the day haha! Xx

  Reply

  Grattis Jon! Men jag kan inte lista ut om detta är en gammal eller ny bild haha? Håret får honom att se så himla tonårig ut!

  Reply

  Haha, den är typ 2 år gammal, så han är liite äldre nu. ;-) Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.