Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:57 | July 25, 2017

FLORAL DRESSES

Privacy Please dress/ Dolce Gabbana bag/ Superga shoes      Photos by Oscar Minyo.

Hej babes! Nu sitter vi här på flygplatsen, vi lämnade Hamptons vid 15.00 och kom fram till flygplatsen runt 18.00, så vi spenderade en del tid i bilen. ;-) Det kändes så sorgligt att lämna alla härliga människor och även huset… Vilken underbar villa vi bodde i alltså! Det var väldigt fotovänligt överallt, så en outfit fick bli fotad vid poolen. Klänningar med blommiga print är något jag älskar den här sommaren, jag har märkt det på min garderob. Fint med ett par sneakers och en härlig väska! Nu ska vi boarda flyget, det är mitt i natten för er men jag tänkte att det var lika bra att posta så kan ni läsa det här när ni vaknar. :-) Kommer posta en video här ifrån the US under dagen så stay tuned! Dags att boarda, PUSS <3

//Hey babes! Now we’re at the airport, we left the Hampton’s around 3pm and arrived to the airport at 6pm, so we spent a lot of time in the car. ;-) It felt so sad to leave all the amazing people and also the house… What an incredible villa we stayed in! It was very photo friendly everywhere, so one outfit had to be shot by the pool. Dresses with floral prints is something I love this summer, I’ve noticed that in my wardrobe. Pretty with a pair of sneakers and a cute bag! Now we’re gonna board the plane, it’s in the middle of the night in Europe but I thought it’s better to post this so you can read it when you wake up. :-) Will post a video here from the US during the day so stay tuned! Time to board, HUGS <3


20 kommentarer20 kommentarer om “FLORAL DRESSES”

  Wow, You look so adorable in all of our outfits! :D
  You are such a fashionable sneaker girl and what I like most is seeing you wearing these without any socks which is the true way of wearing sneakers. ;)

  Reply

  Oj vilken fin klänning! Och så somrig, den passar dig underbart. :D

  Reply

  Börjat följa dig nu senaste veckan och älskar din youtube och blogg. Har en fråga, har du snapchat och isåfall om den är öppen vad heter den? <33333

  Reply

  Men sötnos, tack! <3 Jag har ingen tyvärr, eller jag har en som jag aldrig använder! Kram!

  Reply

  Janni, where did you get the necklace you wear frequently (the circle and bar– wearing it in this photo)? Thanks!

  Reply

  Vart kommer dom ursnygga byxorna ifrån som du har på Jons senaste vlogg när ni flyger hem? Dom svarta med snörning hela benen? Sååååå snygga!!!

  Reply

  Dolce & Gabbana is one of my favourite Haute Couture design houses. They make some of the most beautiful items for all seasons.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.