Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:46 | July 17, 2017

ARMY GREEN

Na-kd top (here!)/ Lovers + Friends skort (here!)/ Fendi bag/ Giuseppe Zanotti heels – adlinks

Army green – älskar den färgen! Den här kjolen (som egentligen är som shorts) passade perfekt ihop med mina klackar jag hade med mig, det ihop med en svart topp kändes som en perfekt kvällsoutfit. Vi hittade den här underbara trappan och solen gick precis ner bakom husen när vi var där, jag är ju svag när det kommer till motljus som ni vet. ;-) Idag har vi hängt hemma, jag har tvättat tre maskiner med kläder och så har jag börjat packa på nytt igen. Imorgon bär det av till Båstad för en och en halv dag och sen direkt därifrån till New York och Hamptons! Även om det kommer vara jobbigt att åka härifrån så ska det bli kul, ska träffa min syster och kidsen och lite vänner! Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//Army green – I love that color! This skirt (which actually is like shorts) suited perfectly together with my heels I brought, that together with a black top felt like a perfect outfit for a night. We found these amazing stairs and the sun went down right behind the houses when we were there, I am weak when it comes to backlight as you know. ;-) Today we’ve been at home, I’ve been doing three machines of laundry and also started packing again. We’re heading to Båstad tomorrow for a day and a half and then straight from there to New York and the Hamptons! Even if it will be sad to leave this place I look forward to it, will see my sister and the kids and some friends! Hope you’re having a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3


10 kommentarer10 kommentarer om “ARMY GREEN”

  Wow, Janni you are awesome!
  I did a Photoshop edit for you today, it would mean the world to me if you see it!
  It’s on my IG (@suricts). I tagged you.
  I put a lot of work on it, please check it out!

  With love,
  Suri.

  Reply

  Såså snygg outfit, älskar matchningen med klackarna & nederdelen <3

  Reply

  Alltså dessa Cartagena foton har varit det bästa material av ditt blogg någonsin!! Så djävuls fina! Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.