MENU
21:13 | July 12, 2017

WHITE ON WHITE

OUTFITS

LoveShackFancy top (here!) and skirt (here!) -adlinks/ Made By Wave bag/ Manebi shoes

Jag fortsatte på spåret vitt på vitt idag, haha! Vi åkte in till stan och strosade runt och lunchade, det var så härligt att få gå runt lite och bara kolla på grejer. En sak som var lite sjuk däremot, det gungade så mycket för oss när vi gick på stan. Det kändes som vi fortfarande var på båten, nu är kroppen van vid båt så nu blir jag “landsjuk” istället för sjösjuk. ;-) Anyway, tillbaka till outfiten! Jag älskar det här setet, så himla gulligt på sommaren. Funkar till espadrillos, sandaler och klackar! Kommer nog hinna ha på mig den här outfiten flera gånger i sommar. :-) Nu har vi bytt ställe med båten och det här stället är nog favoriten. Ska försöka fota lite imorgon och visa er! Hoppas ni har en fin kväll, puss och kram <3

I continued with white on white today, haha! We went to town and strolled around and had lunch, it was so nice to walk around a bit and just look at things. One thing that was a bit crazy though, it felt like it was wavy when we walked around. It felt like we were still on the boat, our bodies are used to boats now so I get “land-sick” instead of seasick. ;-) Anyway, back to the outfit! I love this set, so cute during summer. Works great together with espadrilles, sandals or heels! Will probably wear this outfit several times this summer. :-) We just changed location with the boat and this place is probably my favorite. Will try to shoot some photos here tomorrow so I can show you! Hope you’re having a great night, kisses and hugs <3

24 Responses to “WHITE ON WHITE”

 1. nicole on

  Janni! My name is Nicole, Im 20 years old and I am from Russia but currently live in the states. I just wanted to say your life is a dream and you are so naturally beautiful! You are such an inspiration to me and i love reading your every post and watching every vlog! My sister said I kind of look like you (i was honored) but im not sure how.. i don’t see it! Wish we could talk more but keep on posting i love it and keep up daily!
  Ciao and would love to meet you someday!
  Nicole Tantillo

  Reply
 2. Elin on

  Sjöben brukar vi kalla det, haha! Kommer så väl ihåg en gång när vi hade varit ute på stora vågor och kom tillbaka hem och jag helt plötsligt greppar tag i mitt dricksglas för jag trodde det skulle åka av bordet… Hahaha!

  Reply
 3. Effie on

  I have been following your blog since the very beginning and despite all the many beautiful pictures of you I can surely say: WOOOOOW this one is the most incredible picture you ever, you are stunning. This is the illustration of a natural beauty! Now I cannot wait to be on holidays and enjoy being on the boat and swimming around!

  Reply
 4. elin on

  Åh blir så himla sugen att bara packa väskan o dra iväg till någon härlig ö med strand… så fint med vitt på sommaren, själv har jag ALLTID svart o tänker att jag inte passar i vitt, men det är ju inte så man inte blir inspirerad !:)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)