Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:49 | July 7, 2017

BOAT LIFE

Time for a new adventure – boat ride to Formentera!

Hej hjärtan! Nu är båten redo och vi ska precis lägga loss. Vi har packat, städat och fixat hela morgonen så nu är vi SÅ redo. Vi kommer vara på havet i lite mer än 24 timmar nu, med ett stopp för att tanka. :-) Jag älskar det, bara vatten överallt, typ ingen mottagning på telefonen och man kan bara njuta eller sova. Förra året sov jag typ 18 timmar, så man kan ju lugnt säga att jag blir trött av att åka båt haha! Här är några bilder från förra årets resa, som jag sagt innan så var det en av mina bästa resor i mitt liv. Har längtat efter det här i ett helt år – och nu är det dags. :-) Hörs när vi kommer fram och ska tanka, vilket borde vara ikväll någon gång. PUSS <3

//Hey loves! The boat is ready and we’re just about to leave the port. We’ve been packing, cleaning and organised all morning so we are SO ready. We’ll be out at sea for almost 24 hours now, with one stop to fuel up. :-) I love that, just water everywhere, almost no signal on the phone and you can only enjoy or sleep. I think I slept for 18 hours last year, so I can easily say that I get tired by being on a boat haha! Here are some pics from last years trip, as I’ve said before it was one of the best trips of my life. I’ve been longing for this for an entire year – and now it’s time. :-) Talk to you when we arrive to the gas station, which should be tonight some time. HUGS <3


21 kommentarer21 kommentarer om “BOAT LIFE”

  Men så härligt, hoppas ni får en jätte bra båttur!! Kram

  Reply

  hei! Which camera did you guys use to take the picture of your little brother? That picture is so amazing! And I reallyyy need a new camera.

  Reply

  men såå skönt ändå att koppla ner och bara vara! Hoppas det är helt underbart <3

  Reply

  I loved see all the photos and Jon’s vlogs from this trip last year so I am very excited to see more good stuff this time as well. Have fun and be safe!!

  http://www.inmydreams.ca/

  Reply

  ÄLSKAR verkligen att du inte gör dig till på bild, eller det ser inte ur som det iallafall haha! Duär så naturlig och behöver liksom inte se så tillgjord ut som de flesta andra bloggare och modeller gör och de ska du ha cred för <33 hoppas ni har det bra, Kramisar

  Reply

  Haha tack sötnos, jag försöker sällan göra mig till! :-) Kram! <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.