Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:36 | July 5, 2017

FLOWER MAXI

Anine Bing glasses/ Suatti dress/ Manebi shoes 

Dagens sköna look kommer här! Fotade av den väldigt snabbt innan vi hoppade på båten och hängde. Fick feeling, ville åka direkt och låtsades att vi var på Formentera. ;-) Haha! Det började faktiskt regna när vi satt där, så ovanligt för att vara här i Marbella i juli. Det brukar alltid vara blå himmel, så det var faktiskt mysigt med lite regn. Vi kom precis hem igen efter en “bil-promenad” runt Marbella stad, det finns så många mysiga ställen så jag vill åka dit oftare och bara strosa runt. :-) Anyway, jag körde på en skön klänning och mina nya espadrilles-skor. Perfekt sommarlook och väldigt bekvämt! Nu blir det ett avsnitt Prison Break innan vi ska sova. Hörs imorgon, massa kärlek< 3

//Here’s today’s comfy look! Shot it super quick before we jumped on the boat to spend some time. Got feeling, wanted to leave straight away and then we pretended that we were in Formentera. ;-) Haha! It actually started raining when we sat there, so rare to be here in Marbella in july. It’s usually always blue sky and sunny here, so it was actually pretty cozy with some rain. We just got back from a “car-walk” around Marbella town, there’s so many cute spots around there so I want to go there more often and just stroll. :-) Anyway, I went for a comfy dress and my new espadrilles-shoes. Perfect summer look and very comfortable! Now we’re gonna watch an episode of Prison Break before bedtime. Talk tomorrow, lots of love <3


13 kommentarer13 kommentarer om “FLOWER MAXI”

  Kan du göra en morgon-kvällsrutin video med Jon? Och när börjar remonten i casa camo??

  Reply

  Haha, vad innebär en “bil-promenad”. Innebär det att ni åkte bil eller innebär det att ni promenerade och Jon spanade in coola bilar? ;) Jag gissar på det senare! :)
  Hoppas ni kommer iväg till Formentera snart, det verkar ljuvligt!
  Kram

  Reply

  Hehe, nee det betyder att istället för att promenera runt så åker man bil långsamt. ;-) Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.