MENU
10:28 | July 4, 2017

COLD OATMEAL W APPLE & PB

FOOD

Breakfast this morning, cold oatmeal topped with flax seeds, apples and peanut butter!

God morgon babes! Det här har jag precis fått i mig, mums! :-) Eftersom det är så varmt här vill jag äta kallt på morgonen, men jag tycker samtidigt att gröt ger så bra energi under dagen och man är mätt länge. Jag har börjat göra gröt på kvällen som jag ställer in i kylen under natten, så på morgonen är det klart. Skönt att slippa laga nåt på morgonen, haha! Jag gör en portion med en skopa proteinpulver i, lägger plast över och låter den stå i kylen i några timmar. Idag toppade jag med linfrön, äpple och jordnötssmör – riktigt bra kombo! Hett tips till er. :-) Snart ska vi dra till La Canada, shoppingcentret här, och köpa på oss lite saker inför båtresan. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! I just ate this, yum! :-) Since it’s so hot here I want to eat something cold in the morning, but I think oatmeal gives the best energy throughout the day and you feel full for long. I’ve started to make my oatmeal at night and then I just put it in the fridge during the night, so it’s ready in the morning. Nice to skip cooking in the morning, haha! I make one portion with a scoop of protein powder, cover it and leave it in the fridge for a few hours. Today I topped it with flax seeds, apple and peanut butter – such a nice combo! Great tip to you guys. :-) We’re soon heading over to La Canada, the shopping center here, to buy some stuff for the boat trip. Talk later, HUGS <3

12 Responses to “COLD OATMEAL W APPLE & PB”

 1. Hannah Lanzen Danielsson on

  Hej Janni! Skulle inte du kunna sätta ihop en Marbella guide? Vart man ska äta, vad man kan göra, vilken strand man ska åka till, vart man ska bo, vilket är bästa hotellet osv? Vill verkligen åka till Marbella och känner att du är rätt person att fråga när man vill ha tips om stället! Kram på dig! <3

  Reply
  • janni on

   Absolut, det kommer! Jag har dock ingen aning om boende, har aldrig bott på hotell där så det vet nog google bäst. :-) Kram!

   Reply
 2. Elin on

  Mums, allt du tar bild på (i matväg) ser alltid så gott ut :-)
  Jag äter alltid gröt till frukost, gillar att det är varmt, även på sommaren! hehe… Brukar vispa i en äggvita (gillar inte gulan) när den nästan är klar och ev lite till vatten, blir superkrämigt och gott! Sedan toppa med blåbär!

  Hoppas ni får bra dagar på båten, det är bästa stället att vara på när det är sommar!!!

  Reply
 3. Thuy on

  This looks delish! Definitely will be trying this recipe soon, especially during the hotter months! I read that you should ground/blend your flaxseeds rather than consume them whole, since it is easier to digest and then you’ll get all the nutrients!

  Thuy xo
  thuysedit.blogspot.com

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)