Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:41 | June 18, 2017

DENIM SKIRT

Na-Kd earrings (in burgundy here!)/ Nelly top (here!) and shoes (in nude here!)/ GRLFRND Denim skirt (here!)/ Chanel bag  – adlinks

Här kommer min look från igårkväll! Jag körde på ett säkert kort, en svart crop top, jeanskjol och sommarklackar. Ett par röda läppar på det och stora örhängen så var jag redo för middag! :-) Jag tänkte på att jag inte har använt jeanskjol så mycket, det har varit några år med bara jeansshorts men nu har jag börjat bli mer och mer sugen på kjol. Allt som har med denim att göra – mums! Haha! Vi har haft en heldag hemma, jag gick en långprommis och insåg igen varför jag ska gå direkt när jag vaknar… Det blir GALET varmt på dagen, alldeles för varmt för att promenera. Men skönt var det, efteråt. ;-) Hoppas ni haft en fin helg hjärtan, vi hörs imorgon. Puss <3

//Here’s my look from last night! I went for a safe card, a black crop top, denim skirt and summer heels. A pair of red lips and big earrings and I was ready for dinner! :-) I realized that I haven’t worn denim skirts that much, it’s been a few years of only denim shorts but I’m starting to feel more and more that I want to wear skirts. Everything that has to do with denim – yum! Haha! We’ve had a full on day at home, I went for a long walk and realized again why I should walk straight after I wake up… It’s getting CRAZY hot during the day, way too hot to walk. But it was nice, afterwards. ;-) Hope you’ve had a great weekend loves, talk tomorrow. Hugs <3


19 kommentarer19 kommentarer om “DENIM SKIRT”

  Hello!! Janni!! beautiful trop joli j aime bien le noir black avec le rouge à lèvres rouge c est magnifique!! bravo Janni vous etes au top!!!

  Reply

  Hej, jag hoppas att du läser detta(nämligen har tidigare också frågat men har inte fått svar)…du skrev tidigare åtminstone en gång nångång i april att du “skall snart åka bara med Jon på en veckas resa utan kamera etc. Jon lovade detta även på din födelsedag, så när händer detta?(inte var väll turks and caicos det)?
  Snälla svara, skriv detta i ditt nästa inlägg<3<3

  Reply

  Vi har inte bokat det ännu, nu är det ju sommar och vi hänger i Marbella så vi ska nog ta det efter sommaren. :-) Kram!

  Reply

  Har också precis som du hittat tillbaka till kjolar. Nu är det det enda jag har på mig ??

  Reply

  Hi Janni I just wanted to ask what type of bra or nip covers do you use with these type of tops?

  Reply

  Wow! What a perfect summer outfit :)) Where is your ancle bracelet from? It’s soo cute!!

  Reply

  Hi Janni! I LOVE this outfit! You look great! So happy I found your blog!

  Reply

  Janni! You are a stunning beauty as always… What lipstick do you have on?? It’s perfection xoxo

  Reply

  Thanks babe <3 It's from Isadora :D Matte liquid lipstick! Xx

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.