Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:29 | June 16, 2017

BACK ON THE BOAT

Beautiful day on the boat <3

Äntligen hemma igen! Eller äntligen, jag hade gärna stannat på båten och hängt på den hela helgen. ;-) Ni som läst min blogg ett tag vet hur mycket jag älskar att vara ute med båten, jag blir så lugn och glad bara. Vi åkte ut i eftermiddags, badade, killarna “surfade” haha och så åkte vi lite jetski. Så mysig dag med pappa och mina småbröder! Har saknat Isac så mycket, det är min lillebror som bor i Sverige men som nu kommit hit under sitt sommarlov. :-) När vi kom tillbaka till hamnen så beställde vi indiskt och åkte hem till min pappa och åt. Vi satt där ute och såg solnedgången och njöt, kvällarna är min favorit här. Hoppas ni haft en fin fredag, vi hörs imorgon. Massa kärlek <3

//Finally back home again! Well maybe not finally, I would’ve loved to stay on the boat and be there all weekend. ;-) For you who’s been reading my blog for a while knows how much I love being out on the boat, I get so calm and just happy. We went out this afternoon, swam, the guys “surfed” haha and we drove the jet skis. Such a cozy day with my dad and little brothers! I’ve missed Isac so much, he’s my little brother who lives in Sweden but just arrived here for his summer break. :-) When we got back to the port we ordered indian food and went home to my dad to eat. We sat outside and watched the sunset and just enjoyed, the nights here are my favorites. Hope you’ve had a nice friday, I’ll talk to you tomorrow. Lots of love <3


29 kommentarer29 kommentarer om “BACK ON THE BOAT”

  När skriver Jon igen ett nytt blogginlägg(länge sen sist), har du snapchat så att man kan se dina stories och har det hänt något med dig och Jon eftersom ni inte har lagt ett “puss”/kärleksbild på IG på länge:(

  Reply

  Du får kolla på Jons vlog så fattar du nog att inget hänt. Herregud, jag lägger aldrig upp pussbilder på min pojkvän, betyder det att vi inte älskar varann?? Haha så dumt. När man är trygg i sin relation behöver man inte visa upp den för hela världen varje dag.

  Janni: Härliga bilder, älskar färgen på vattnet! :)

  Reply

  Som sagt, om du har frågor till Jon får du fråga honom. ;-) Och pussbild haha, det kommer när vi har tagit en sån bild, vi pussas oftare när vi känner för det och behöver inte fota det. :-) Kram

  Reply

  Ser ut som att du har det gott :) Kul att din bror fick komma ner och hälsa på! Nu ska jag se till att ha en riktigt härlig helg, inspirerad av dig :) Kram!

  Reply

  Hej Janni! Skulle du inte kunna göra en Marbella guide? Med typ lite smultronställen och bra restauranger?

  Reply

  Åh det där är verkligen bland det bästa som finns, att hänga på en båt och bara få vara! kram

  Reply

  Hej Janni! Jag håller med, det är så kul att vara ute på en båt, jag önskar bara att även min pappa (eller ännu hellre jag själv) ägde en båt :D Får jag fråga var exakt alla dina syskon bor i världen? Det känns som att ni är ganska så utspridda, du i Monaco, en syster och en bror i Sverige…? Kram

  Reply

  Visst är det fantastiskt! :-) Jag bor i Monaco, syster flyttade precis tillbaka till Sverige, Philip bor i Spanien och Isac och Samuel bor i Sverige. :-) Kram!

  Reply

  Hejsan!
  Måste fråga vart din kimono är ifrån? Helt fantastisk ?
  Med vänlig hälsning
  Sanna

  Reply

  I also really wanna know where your beautiful kimono is from :) Love this post :) :)

  Reply

  Hi Janni! Looks like a beautiful day? Where did you get the kimono from? I love it :-)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.