MENU
20:30 | May 31, 2017

SUMMER DRESS

OUTFITS

Rails dress (here!)/ Ash shoes  – collaboration with Rails.

Mjuka, sköna sommarklänningar i mitt hjärta! <3 Ett av mina favoritmärken när det kommer till skjortor är Rails, ni har säkert sett mig använda deras skjortor förut och jag säger alltid att materialet är det bästa som finns. Dom släppte sin nya kollektion den här månaden och jag blev så peppad på att visa lite ur deras sommarkollektion! :-) Den här klänningen är från deras nya kollektion och jag älskar den, perfekt för stranden, en dag på stan eller när man myser hemma. Den är sjukt mjuk, haha! Vill gå runt i sköna klänningar och sneakers/sandaler hela sommaren. Ha en fin kväll babes, puss och kram!

//Soft, comfy summer dresses in my heart! <3 One of my favorite brands when it comes to shirts is Rails, you’ve probably seen me use their shirts before and I always say that the material is the best. The brand released their new collection this month and I was excited to show some of their summer styles! :-) This dress is from their new collection and I love it, perfect for the beach, a day in town or when you just chill at home. It’s crazy soft, haha! Want to walk around in comfy dresses and sneakers/sandals all summer. Have a great night babes, kisses and hugs!

In collaboration with Rails.

15 Responses to “SUMMER DRESS”

 1. tilde on

  Hej janni! Denna vecka har vi challenge week på vår skola, en challenge är att få en video hälsning av en kändis. Eftersom många i klassen är stora fan av dig och jon undrar vi om ni skulle kunna hjälpa oss!
  Kram teknik16 på thomasgymnaiset
  @tildemattsson eller @thgte16

  Reply
 2. Jessica on

  Förlåt, antar att du inte kommer godkänna den här kommentaren men så himla osmickrande skor och klänning. Du som har så fina former, varför inte framhäva dem istället? Jag brukar älska din stil men det här var verkligen annorlunda…

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)