MENU
12:12 | May 31, 2017

MONACO GRAND PRIX VLOG

Uncategorized

My Monaco Grand Prix weekend!

Hej hjärtan! Det här har jag pysslat med den här morgonen, det har liksom inte funnits energi/tid till att redigera den innan! Jag filmade lite under min Monaco Grand Prix helg, så såhär såg det ut. :-) Mycket båt, vänner, häng och lite formel 1, haha! Hade en superhärlig helg och det är faktiskt mer intressant när man väl ser det än vad jag tror resten av året. Vi har ju en vän som kör, Max Verstappen, och han är med i Red Bull teamet och bor i Monaco. Superhärlig kille, jag hejar på honom såklart men tyvärr vann han inte den här gången. Next time! ;-) Hoppas ni gillar videon! Jag har börjat fundera på om jag ska posta videos på onsdagar istället? Vad föredrar ni? Söndagar eller onsdagar? Let me know så ska jag försöka komma igång med en video i veckan igen. Jag älskar det ju när jag väl är igång, haha! PUSS på er, ha en fin dag <3

//Hey loves! This is what I’ve been up to this morning, I haven’t had the energy/time to edit this video before today! I filmed some during my Monaco Grand Prix weekend, and this is how it looked. :-) Lots of boats, friends, chill and some formula 1, haha! Had such a nice weekend and it’s actually more interesting when you watch it then I think it is the rest of the year. We have a friend driving, Max Verstappen, and he’s on the Red Bull team and lives in Monaco. Such a nice guy, of course I cheer for him but unfortunately he didn’t win this time. Next time! ;-) Hope you like the video! I’m starting to think if I should post videos on wednesdays instead? What do you guys prefer? Sundays or wednesdays? Let me know and I’ll try to get back to one video per week again. I love it when I’m doing it, haha! HUGS babes, have a great day <3

19 Responses to “MONACO GRAND PRIX VLOG”

 1. Ella on

  I think it would be great if you could post videos every sundays and wednesdays! I love to follow your marbella life!

  Reply
 2. Emma on

  Kan du börja posta 2-3 videos per vecka istället och en video som jag skulle gärna se är en morgon/kvällsrutin med Jon!!

  Reply
  • janni on

   Nu har du kommenterat det typ 30 ggr, och jag kommer fortsätta med 1-2 videos i veckan och får se om jag gör en sån video. :-) Kram

   Reply
 3. Liena Snow on

  Amazing vlog Janni! Such a cool and great weekend in Monaco looks so fun.
  Looking forward to your Marbella vlogs. I enjoy watching those so much.
  Upload when you have a chance and you think it is the best for you. Wednesdays are great.
  Have a great day lovely xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 4. Vanja Lie on

  I REALLY ENJOY YOUR VLOGS, JANNI! Du är så duktig! Onsdagar är perfekt vlogdag! Keep up the good work, lovely! xx

  Reply
 5. Kate on

  Wednesday! Many people upload on Sundays so it would be nice to have yours to look forward to on a Wednesday <3

  Reply
 6. Celine on

  Hej! Vart är kjolen i din senaste vlogg ifrån, du kanske sa det i vloggen men isåfall missa jag de? Snyggaste jag sett!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)