Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:29 | May 17, 2017

BOAT DAY

Jet skiing and enjoying boat life in Turks & Caicos with an amazing group <3

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Vi har precis vaknat, sitter och dricker kaffe och går igenom bilder från igår. Vi åkte båt och ni vet ju hur mycket jag älskar att vara ute på vattnet. Bada, åka jet ski och bara sitta på en båt och njuta. Vi gick även i land på en liten ö, har lite bilder därifrån också som jag ska visa er. :-) Vädret har verkligen varit grått de sista dagarna, vi fick en dag med sol men sen har det varit grått på himlen. Det har inte gjort oss så mycket, vi är ett riktigt härligt gäng och när vi var ute med båten igår var det så himla fint även när det inte var sol. Jag är så glad över att vara här, alla tjejer är fantastiska och Revolve-gänget är alla så underbara! Grymma tjejer allihopa. Nu ska jag maila lite innan alla andra vaknar, idag står spa på schemat. Skönt! PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) We just woke up, having coffee going through pictures from yesterday. We went on a boat and you know how much I love being out on the water. Swim, go on a jet ski and just to be on a boat and enjoy. We also went in to a small island, have some pictures from there too that I’ll show you. :-) The weather’s been grey the last few days, we got sun the first day and then it’s been grey. It hasn’t really mattered that much, we’re a great group and when we were out with the boat it was so pretty even though the sun was missing. I’m so happy to be here, all the girls are amazing and everyone from the Revolve crew are just the best! Incredible girls all of them. Now I’m gonna do some emails before everyone else wakes up, today we have spa on the schedule! HUGS <3


15 kommentarer15 kommentarer om “BOAT DAY”

  Bilderna ser jättehärliga ut! Jag undrar dock en sak; varför nämner ni bloggare så sällan vilka ni reser med? Det verkar främst vara så när ni reser med andra bloggare- har det att göra med att ni inte vill göra reklam för varandra? Är det någon oskriven regel? Ibland nämner du ju att du träffar exempelvis Alexandra Bring men när det gäller andra såsom Kenza, Awa och Bianca skriver du aldrig ut deras namn. Lite svår fråga att formulera men jag hoppas att du tolkar mig rätt, jag är verkligen genuint nyfiken och har undrat över det ett tag?

  Reply

  Du kan kolla på Instagram så taggas de tjejer som är med på Turks & Caicos.
  Eftersom alla använder #revolvearoundtheworld och @revolve på Instagram så kommer
  du till slut att ha pusslat ihop alla som är med.
  Det är mest internationella influencers som är med t ex Olivia Culpo, Tash Oakley,
  Rocky Barnes, Charlotte McKinney,Tanya Mityushina…

  Reply

  Tack för svar! Jag förklarade nog dåligt men jag undrade mest om bloggerskorna ser varandra som kompisar eller som konkurrenter?

  Reply

  Hej söta! Åh jag försöker alltid länka/berätta vilka jag är med. Det är svårt ibland när man är så otroligt många, då blir halva inlägget länkar till folk. :-) Men jag försöker alltid länka, vill gäärna pusha mina kollegor och göra det enklare för er så ni slipper undra vilka det är. :-) Kram!

  Reply

  Ser såå härligt ut! Och du strålar som vanligt ?

  Reply

  Janni! How do you do to always be this beautiful?!
  I was wondering if you can give some advice cause I just started blogging and I’m so in love with your blog, photos!

  I hope you’ll reply, oh and I hope to see you in real life one day

  Reply

  Jag saknar lite mer info om vad ni GÖR på alla resor, vad är syftet med resan? Är det ett jobb du får betalt för, vad är jobbet i så fall? Eller bjuder Revolve på resan mot att ni gör reklam på blogg och instagram för dem? Det gäller inte bara denna resa, är väldigt ofta att jag undrar haha. Vore kul om du kunde berätta lite mer. :)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.