MENU
10:44 | May 13, 2017

EN ROUTE TO PARADISE

TRAVEL

Time for a new paradise trip! Snaps from our trip to Zanzibar.

Hej hjärtan! Nu är vi i London på flygplatsen, det blev en stressig morgon även om vi trodde att allt var under kontroll haha! Vi ska mellanlanda i Miami och jag har ett nytt pass, jag hade inte skaffat Esta eftersom vi ändå inte skulle in i USA men jag fick lära mig när vi checkade in i sista minuten (som vanligt, haha) att jag inte skulle få boarda planet utan det…. Mer stressad än någonsin skrev jag i allt man behövde för att ansöka, sjukt många frågor för övrigt, och blev godkänd efter några minuter. Så glad över att det gick så snabbt, haha! Nu är allt under kontroll, så nu ska vi boarda flyget mot Miami och försöka sova hela vägen innan sista flyget. ;-) Vita stränder, turkost vatten och palmer here we come!! Hörs när vi har landat, ha en fin dag <3

//Hey babes! Now we’re in London at the airport, it ended up being a stressful morning even though we thought we had everything under control haha! We’re having a stopover in Miami and I have a new passport, I didn’t get the Esta since we’re not entering the country but I got the information when we checked in last minute (as usual, haha) that I wouldn’t be able to board the plane without it… More stressed than ever I filled out all the information, crazy how many questions it is, and got accepted after a few minutes. So glad that it went that fast, haha! Now everything is under control, so we’re gonna board the plane towards Miami and I’ll try to sleep all the way there before our last flight. ;-) White beaches, turqouise water and palm trees here we come!! Talk to you when we land, have a great day <3

13 Responses to “EN ROUTE TO PARADISE”

 1. Antonia on

  Ja, det är klokt att fixa ESTA så fort man fått ett nytt pass.
  Vare sig man tänker åka till USA snart eller inte.
  Man vet aldrig var man hamnar.

  Reply
 2. Viktorija on

  I hope you will have an amazing time there! Been a silent reader this past month, but you give so much inspiration day by day! Had to peek in and give you best wishes ;)

  Gives us a bit of that paradise later as well!

  XOXO

  Reply
 3. Jenny on

  Hej!
  Jag undrar om du eller Jon brukar använda något slags ND/gråfilter när det är väldigt ljust ute och ni ändå vill ha en låg bländare? :-)
  Och redigerar du fortfarande dina bilder endast i Lightroom?
  Tack för alla fina bilder ni tar <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)