MENU
22:41 | May 8, 2017

THE SPOT

TRAVEL,Uncategorized

Our lunch spot at the beach during the photoshoot in Cuba!

Hej babes! Äntligen hos mamma efter en lång dag i iskalla Stockholm, vilken chock det var! Helt galet kallt här idag… Längtade ju inte tillbaka lite till våran lunch vi åt på stranden på Kuba. ;-) När vi hade plåtningen på stranden så dukade dom upp en fantastisk lunch som vi fick njuta av under palmerna. Väldigt god mat och en väldigt härlig plats att äta på! Jag avslutade dagen med lite gitarrsolo, haha! Det gick sådär om jag ska vara ärlig, ska nog inte börja spela gitarr i framtiden. ;-) Imorgonbitti åker vi till Monaco och det ska bli underbart! Komma hem till lägenheten, alla mina saker och vår säng. Längtar dit massor nu! Hörs imorgon, hoppas ni har en fin kväll. Massa kärlek <3

//Hey babes! I’m finally at my moms place after a long day in ice cold Stockholm, what a chock it was! It’s been crazy cold here today… Wanted to be back at the beach and the place we had lunch at in Cuba. When we had the photoshoot at the beach they fixed this amazing lunch for us that we got to enjoy under the palmtrees. Really good food and a very nice place to eat at! I finished the day with a guitarr solo, haha! It went pretty bad to be honest, so I probably won’t start playing guitarr in the future. ;-) We’re leaving to Monaco tomorrow morning and I can’t wait! Coming back to the apartment, all of my things and our bed. Miss that place a lot now! Talk tomorrow, hope you’re having a great night. Lots of love <3

10 Responses to “THE SPOT”

 1. Uniunicorne on

  Hej Janni,
  Du som som har grymt bra smak och koll, skulle du kunna ge lite tips på klänningar till sommarens examen och fester. Jag tänker kanske lite mer “vuxet”/”dressat”/”formal” än de klassiska vita korta spetsklänningarna som funkar prima till gymnasiestudenten men kanske inte är superkul på universitetet eller lite mer formal parties. Det vore så najs med lite inspo. Tack för en superfin blogg!!

  Reply
 2. Antonia on

  När såg den genomsnittliga kubanen så mycket och så fin mat tror du?
  Ni kommer som kolonialister och strör dollar omkring er så då öppnas det upp ett helt annat Kuba än vad kubanerna själva känner till.
  Och tro inte att en kuban skulle ha råd att åka med en 50-talstaxi! Den resan skulle kosta en månadslön på Kuba för den som inte har tillgång till turistvaluta. Kubanen i gemen får gå, cykla eller åka med varm och överfylld buss.
  Fast ni hann väl inte med någon information om Kuba kan man förmoda. Allt var ju så amazing, pittoreskt och vackert så det vore väl synd att nyansera bilden.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)