MENU
21:39 | April 21, 2017

FAVORITE SPOT

TRAVEL

Last night in the hills in Calabasas <3

Här var vi igårkväll… Vi åker alltid dit upp och kollar solnedgången/fotar när vi är här. Jag tror vägen heter Stunt Road och är en väg som går runt i bergen. Jag ÄLSKAR när bergen blir olika färger, jag kan bara stå och titta på när dom skiftar från ljust till mörkt. Favoritstunden på dagen! :-) Jag har så mycket bilder därifrån så jag ska visa er fler, och berätta vart kläderna är ifrån osv. Planen för dagen är att skaffa en plan, typ haha! Vi har åkt och köpt kaffe/frukost, mailat och försökt få massa jobb gjort. Nu börjar jag bli hungrig igen så jag vill åka och äta någon god lunch sen kanske fota något med Michan. Hon hade ett ballt ställe hon ville fota vid så vi får se om vi åker dit! :D Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//This is where we were last night… We always go up there to watch the sunset/shoot photos when we’re here. I think the road is called Stunt Road and it’s a road that goes up in the hills. I LOVE when the mountains turns in to different colors, I can just stand there and watch them turn from bright to dark. My favorite time of the day! :-) I have so many pictures from up there so I will show you more, and tell where the clothes are from etc. The plan for the day is to get a plan, kinda haha! We went to buy coffee/breakfast this morning, did emails and tried to get lots of work done. Now I’m getting hungry again so I want to go and eat a nice lunch and then I might shoot with Michan. She had a cool place where she wanted to shoot so I’ll see if we go there! :D Hope you’re having a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

35 Responses to “FAVORITE SPOT”

 1. Ella on

  Amazing pictures, and I love your look here! I just want to say as well, thank you for keeping up with the blog posts, even if you are super busy with travelling, filming etc! I check your blog every day and adore your style and your shots – you are a huge inspiration to me and I am just so happy you still manage to find time to post! Hugs from London! Xox

  Reply
 2. Elin on

  Älskar skor från Tamaris och blir så inspirerad av dina samarbeten med dem. Men kan du inte skaffa någon rabattkod man kan ta del av?😊 Kram!

  Reply
 3. Ellen on

  Hej Janni!
  Såg en bild som du lade upp på instagram för fyra dagar sedan med en vit klänning och väska från fendi.
  Och tyckte klänningen var superfin och skulle vilja ha något liknande på min student! Därför undrar jag vart den kommer ifrån och om du har någon länk till den?

  Kram!

  Reply
 4. Lich on

  Janni! I’m scrolling through your site to find the brand of the jeans, but I can’t find it. Are they from GRLFRND?
  X kisses

  Reply
 5. Hildur on

  Hej Janni!

  Så fina bilder! Har ni använt den nya GH5 till dessa bilder? Och vad för objektiv har ni använt? :-)

  Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)