Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:42 | April 19, 2017

MARBLE

 

My new cover for my phone – marble cover from Richmond&Finch (find it here!)

Hej hjärtan! Här kommer den här månadens mobilskal för samarbetet jag gör med Richmond&Finch, ni vet säkert att jag älskar marmor… Speciellt med roseguld-detaljer. :-) Det här skalet passar till allt, vilket jag gillar. Mobilen är ju en typ av accessoar, man har den ofta i handen och det är extra fint att lägga den på bordet när man tar matbilder. ;-) I vanlig ordning så får ni 20% off med koden “Janni20”, och ni kommer till hemsidan här! Hoppas ni hittar något ni gillar! Nu ska vi åka och shoppa lite nya kläder till Jon, får se om jag hittar något också haha! Ha en fin kväll babes, puss <3

//Hey loves! Here’s this months phone cover for the collaboration I do with Richmond&Finch, you probably know that I love marble… Especially with rose gold details. :-) This cover works with everything, which I like. The phone is a kind of accessory, you often hold it in your hand and it’s extra pretty to put it on the table when you take food pictures. ;-) As usual you will get 20% off with the code “Janni20”, and you’ll get to the website here! Hope you will find something you like! Now we’re gonna go and do some shopping for Jon, will see if I find something as well haha! Have a great night babes, hugs <3

In collaboration with Richmond&Finch.


13 kommentarer13 kommentarer om “MARBLE”

  Hej janni! Var har du köpt den ljusrosa toppen du har på dig i inlägget “acai bowls”? :) skulle verkligen uppskatta svar! :)

  Reply

  Blir så sugen på att köpa skal! Finns så mycket fint och det är precis som du säger, det är en detalj och syns ju hela tiden (om man är mobilberoende som de flesta av oss är nuförtiden hehe…). Måste nog dessutom köpa ett skal för att skydda mobilen lite..

  Reply

  Marble is such a class. Absolutely love your pinstripe suit too! xx

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.