Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:23 | April 18, 2017

REVOLVE DAY PARTY

From the Revolve day party <3

Hej babes! Nu har jag vaknat efter en hel natts sömn, så himla skönt. :-) Behövde det, haha! Känns så konstigt att Coachella är över, det känns som det gick både snabbt och som om vi var där hur länge som helst. Det hände saker varje dag, Revolve hade dagsfester ute i en villa nära festivalen så vi hängde alltid där innan vi åkte till området. Det var så fint uppstyrt, mat, glass (för värmen!), goda drinkar och massa folk. Jag drack ingenting under helgen eftersom jag varit sjuk och gick på penicillin, hade superkul iallafall så det behövdes inte. :-) Nu ska jag och Michan åka till favoritstället för frulle och kaffe, jag ska sätta mig och jobba några timmar då jag inte öppnat mailen sedan jag landade i LA haha! Puss och kärlek <3

//Hey babes! Just woke up after a full nights sleep, it was so nice. :-) Needed it, haha! Feels so weird that Coachella is over, feels like it passed by both quickly and also like we were there for so long. Something happened every day, Revolve had day parties in a villa close to the festival so we always hung out there before we went to the area. It was so nicely organized, food, ice cream (for the heat), nice drinks and lots of people. I didn’t drink alcohol this weekend since I’ve been sick and had antibiotics, had so much fun anyways so I didn’t need it. :-) Now it’s time for Michan and I to go to our favorite place for breakfast and coffee, I’m gonna sit there and work for a few hours since I haven’t opened my email since I landed in LA haha! Kisses and love <3


20 kommentarer20 kommentarer om “REVOLVE DAY PARTY”

  Love the look! Would have loved to be there, too! :)

  Reply

  Åh det ser helt underbart ut och så himla vacker du var! <3

  Reply

  Love it when you do something new with your hair, love it!
  It’s a true dream of mine to go there one day as well ?
  Happy you enjoyed! Is there a vlog coming as well? ?

  Love from Belgium,
  Yuna xxx

  Reply

  Hi Janni!

  I love your blog so so much, and I always get inspired by reading it!
  I love fashion, writing and taking pictures, and I would love to start blogging or to make youtube videos.
  The only thing that makes me doubt is that I don’t know if anybody will read or watch my blog/vlogs, and I am also afraid it will be awkvard to speak in videos (I feel like people I know will think “Who does she think she is?”.
  Do you have any experiance with this when you first started, and do you have any tips?

  Thank you so much!

  Reply

  Hi sweetie! <3 I would say just try it! Don't care about what people think, if you enjoy it and like it I say go for it! :-) That's what I did! Xx

  Reply

  Tack för att du inspirerar till en mer hälsosam livsstil<3 försöker att sluta dricka helt, för att jag inte känner att jag kan hålla mig på en bra nivå och gör ofta saker som jag ångrar. Är svårt att se sig själv ha roligt utan det speciellt när alla ens vänner dricker ? Ska dessutom börja på universitetet till hösten, ser inte framemot nollningen.. Men brukar faktiskt alltid komma att tänka på dig och att du inte verkar dricka så ofta jämfört med många andra, och ändå ha ett helt fantastiskt (och avundsvärt) liv!! Har följt dig sen 2014 & du bara fortsätter att inspirera ??

  Reply

  Du behöver inte vara orolig över nollningen. Började på Liu för två år sen och de var ingen hets alls. Alla som ska vara med under nollning som faddrar och liknande måste gå en kurs på 4 timmar där man blir påmind ungefär 1000 ggr om att man inte få alkoholhets. Nollningen på universitet är ingenting i jämförelse med gymnasiet, alla är väldigt accepterande i andras val! Lycka till ?

  Reply

  Men söta, jag blir glad att jag kan inspirera till det! Jag förstår precis hur du känner med att inte ha lika roligt utan det, jag har dock aldrig haft svårt med mängden utan det är mer att jag blir så otroligt bakfull, haha! Desto med jag går ut och festar utan att dricka desto roligare blir det, jag går oftast hem tidigare men det är också något man lär sig. Skönt att vakna upp fräsch dagen efter! :-) Stor kram!

  Reply

  Is it just me or does that man behind you with beard (6th photo) look like Scott Disick?

  Reply

  Haha saw it as well! Pretty sure it’s him though, not just a lookalike.

  Reply

  Where is your necklace from? it s really beautiful!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.