MENU
18:22 | April 16, 2017

COACHELLA DAY ONE

OUTFITS

Nelly hat/ Privacy Please dress/ Forever21 belt/ Gucci backpack/ Saint Laurent shoes

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår så bra, hade en superhärlig dag igår. :-) Vi började dagen med en dagsfest och sen åkte vi vidare mot festivalen, där hängde vi i flera timmar igen. Lady Gaga avslutade alla spelningar och WOW, vilken röst hon har… Så otroligt kul att se! Här är iallafall min look från första dagen, jag körde på hatt, boots och långklänning. Det är supervarmt på dagarna här och på kvällarna blir det ganska kyligt, så man får dansa för att hålla sig varm. ;-) Sorry igen för dålig bloggning den här helgen, vi har knappt varit hemma och när vi väl kommit hem runt 2 på natten så behöver jag min sömn så jag inte blir sjuk igen. Imorgon åker vi tillbaka mot LA iallafall så då kommer jag tillbaka som vanligt här. Sista dagen idag, så nu kör vi! Ha en fin kväll, massa kärlek <3

//Hey loves! How are you? I feel great, had such a nice day yesterday. :-) We started the day with a day party and then we went on towards the festival, where we spent a few hours again. Lady Gaga ended the day and WOW, her voice is insane… Super fun to see! Here’s my look for the first day, I went for a hat, boots and a long dress. It’s super hot here during the day and at night it gets chilly, so you have to dance to keep warm. ;-) Sorry again for bad blogging this weekend, we’ve barely been at home and when we finally get home at 2AM I need my sleep to not get sick again. We’re heading back to LA tomorrow again so I will be back here as usual then. Last day today, so let’s do this! Have a great day, lots of love <3

16 Responses to “COACHELLA DAY ONE”

 1. Ditha on

  aaaaaahhhh.. <3 super in love with you jannid.
  Been inspired (almost crazy hehehe) with your gold circle neklace form at first sight, now im re-inspired (more crazier) again with the hat <3

  Would find it !(similiar hat here :p Xoxo ) – cause it's difficult for me to find as yours, cause the cost of shipping matters. hahaha ;p
  Notes: it wouldnt hold me for having an outfits kind of yours. :p hahahaa

  Always love youuuuuuuuu <3

  Reply
 2. Manda on

  Hej Janni.
  Kan inte du göra en video på youtube där du visar hur redigerar dina bilder till Instagram och blogg?
  Älskar allt du gör, blir så inspirerad av dig ❤️

  Reply
 3. Ina on

  I love your blog, and youtube channel! I found you because I was watching your Mauritius vlog. I’m going to Mauritius this summer, I’m so exited! But I was wondering, where do you edit your photos? :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)