MENU
13:51 | April 14, 2017

PALM SPRINGS

Uncategorized

We arrived to Palm Springs yesterday <3

God morgon från Palm Springs! <3 Vi vaknade vid 03.00 imorse, gotta love jetlag haha! Flygresan igår gick hur bra som helst, sov en del och kollade några filmer. När vi äntligen kom ut från flygplatsen hoppade vi direkt in i en bil och körde mot Palm Springs där vi är nu. För att inte somna direkt så bytte vi om och gick ner till poolområdet på hotellet där Revolve hade välkomstmiddag. Det blev veggie-burgare, pommes, tacos och pizza. Gott med sån mat efter en lång resdag. ;-) Vet inte om jag sagt det men jag är här tillsammas med Revovle, dom har massa saker anordnat för helgen så det ska bli otroligt kul att uppleva min första Coachella-festival ihop med dom. Nu ska jag försöka vila lite till så vi inte blir helt förstörda ikväll, hörs senare. Puss och kram <3

//Good morning from Palm Springs! <3 We woke up at 3.00 this morning, gotta love jetlag haha! The flight over went great, slept some and watched a few movies. When we finally got out from the airport we jumped straight in to a car and drove to Palm Springs where we are now. We change straight away to not fall asleep and went down to the pool area at the hotel where Revolve had a welcome dinner. We had veggie-burgers, fries, tacos and pizza. Great food after a long travel day. ;-) Not sure if I told you guys but I’m here together with Revolve, they have lots of things organized for this weekend so it will be super fun to experience my first Coachella together with them. Now I’m gonna try to rest a bit more so we’re not destroyed later tonight, talk later. Kisses and hugs <3

16 Responses to “PALM SPRINGS”

 1. Emma on

  Hej, skulle du kunna göra nån dag en GUEST inlägg där Jon skulle vara gesten(du har gjort en gång tidigare också,vore himla kul)? Samt skulle du eller Jon kunna göra en vlogg på svenska?

  Reply
 2. ALena on

  Dear Janni hi! Could you tell me is it possible for ordinary people to get on the Coachella ? 😏Or is it only for models, bloggers and so on ? You was invited by REVOLVE ?right?

  Reply
  • janni on

   Yes, everyone can go! You just need to buy a ticket when they release them. :-) I was invited to go together with Revolve, so they organised everything for me. Xx

   Reply
 3. Emma on

  Hej, nu kommer vell Jon att skriva blogginlägg de dagarna då han inte vloggar(han sa det i en vlogg)? Och jag hoppas att han ändå kommer vlogga dom dagarna då det händer något specielt, då han inte annars borde vlogga den dagen t.ex. om han har födelsedag!! Ps. Jag hoppas att du skulle kunna svara på frågorna som ställs i din blogg(tidigare svarade du) :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)