MENU
9:39 | April 6, 2017

FLAX & KALE

FOOD,TRAVEL

Amazing food in Barcelona – Flax & Kale.

God morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår bra, är så peppad på idag då min tjejkompis Jossan kommer hit som jag inte träffat på evigheter! Hon ska joina mig på bootcampet så innan det börjar har vi massa att catcha upp på. :-) Längtar! Jag har en del bilder kvar från Barcelona så här kommer ett ställe jag verkligen gillade. Det heter Flax&Kale, och det var en lång kö innan man fick bord så gå inte dit superhungrig. ;-) Maten var supergod, riktigt bra meny men tyvärr var servicen ganska katastrof… Först fick vi vänta 40 minuter på bord, och sen blev vi ignorerade i typ 25 minuter innan vi ens fick beställa in dricka. Men – maten var så god så jag hade lätt gått tillbaka haha! Vi beställde in lite smårätter, vattenmelon med getost, paleobröd med någon ost och sen beställde jag en superbowl-sallad med olika hummus-såser och massa smarrigt. :-) Tips om ni är i Barcelona! Hörs lite senare, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you today? I feel great, so excited for today since my friend Jossan will arrive soon and I haven’t seen her in ages! She’s joining my bootcamp so before that starts we have a lot of catching up to do. :-) Can’t wait! I have some pics left from Barcelona so here’s a place I really liked. It’s called Flax&Kale, it was a long line before you got a table so don’t go there if you’re super hungry. ;-) The food was super, a great menu but sadly the service was kind of a disaster… First we had to wait 40 minutes to get a table, and then we got ignored for about 25 minutes before we even got to order drinks. But – the food was so good so I would go back for it haha! We ordered some small dishes, watermelon with goat cheese, paleo bread with some kind of cheese and then I ordered a super bowl salad with different hummus sauces and lots of good stuff. :-) A good tip if you’re in Barcelona! Talk later, kisses and hugs <3

15 Responses to “FLAX & KALE”

 1. Anna on

  Är detta Selma Lagerlöfs och August Strindbergs språk dvs svenska?
  “Hon ska joina mig på bootcampet så innan det börjar har vi massa att catcha upp på”

  Reply
 2. Christine's Stories - Cape Town Edition on

  Åh jag blir så trött på dålig service. Det stöter jag tyvärr på ganska ofta här i Kapstaden också. Fick vänta en timme på hamburgare häromdagen. Hur lång tid kan det tar att steka tre burgare liksom?! Särskilt synd när maten är god. Fast då kan man i alla fall med gott samvete spara pengarna som skulle gått till dricks, hehe ;)

  Reply
 3. Anna Lyhs on

  Grattis igen!

  Nu när ni är i Marbella, och du funderar på en “gettaway”… åk söderut och förbi Gibraltar till Tarifa. Bo på Hotel Hurricane. Ett av de mysigaste hotel jag bott på. Kite surfingskola, hästar…

  http://hotelhurricane.com

  Reply
 4. Hedda Söderberg on

  mums!! Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3

  Reply
 5. Johanna on

  Hej, Hade blivit så glad om du skulle vilja börja att skriva någonstans i inläggen vart dina kläder som du har på dig är ifrån. (alla inlägg inte bara outfit inläggen) Hittar alltid minst ett plagg i dina outfits varje dag som jag blir sugen på. T.ex tröjan ovanför ser skitsnygg ut, hade klickat hem den på en gång om jag visste vart den kom ifrån.

  Du är super duktigt på att blogga och din klädstil är fantastiskt. Sluta aldrig uppdatera!! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)