MENU
20:50 | March 30, 2017

NIGHT WORKOUT

TRAINING,Uncategorized

My kind of night – workout session right here!

Alltså yes! Äntligen första riktiga träningspasset avklarat på typ 4 veckor. Jag vågade ju inte träna när jag var sjuk, och det höll ju i sig så sjukt länge så idag kände jag att det var dags att svettas. Jag tog med min yogamatta, gick ner till vår vanliga plats och körde av ett svettigt cirkelpass på 20 minuter. Blandade squats, jumpsquats, situps, armhävningar och höga knän typ. Det kändes så galet skönt efteråt! Mitt bootcamp jag har i Spanien är ju om en vecka imorgon (PEPPAD!!!) så det var dags att få upp flåset lite tills dess, haha! Jag ska erkänna att det alltid känns lite weird att gå ner och köra där själv, speciellt när ett gäng ungdomar sitter på bryggan en bit bort. Sen tänker jag, vem bryr sig? Jag hade inte brytt mig, jag hade mer känt bra jobbat. ;-) Fick se en fin solnedgång också, så nu är jag väldigt nöjd med min kväll. Dags för en dusch och något kvällsnacks, hörs imorgon. Kärlek <3

//Oh yes! Finally the first real workout done in about 4 weeks. I didn’t want to workout when I was sick, and I was sick for so long so today I felt that it was time to sweat again. I brought my yoga mat, walked down to our regular spot and did a sweaty circuit workout for about 20 minutes. Mixed squats, jump squats, situps, push ups and high knees. It felt so good afterwards! My bootcamp in Spain is in a week from tomorrow (SO EXCITED!!) so it was time to start moving before that, haha! I will admit that it felt a bit weird going down there and do it all alone, especially when a group of young people sat on the bridge a bit away from me. Then I thought, who cares? I wouldn’t care, I would more feel like good job. ;-) Got to see a beautiful sunset as well, so now I am super pleased with my night. Time for a shower and a nice night snack, talk tomorrow. Love <3

18 Responses to “NIGHT WORKOUT”

  • janni on

   Åker den 13e! :-) Jon åker inte med dit men kanske kommer till LA, vi får se! Jag åker inte dit med Michaela men hon ska dit också, så vi kommer hänga hela tiden haha!

   Reply
 1. Petronella on

  Hej!

  Kan inte du visa hur du redigerar dina bilder? Exemeplvis bilden högst upp. De har en sån fin rosa ton till. Skulle vara super kul!

  Reply
  • janni on

   As I wrote, I haven’t done it in 4 weeks so I also have my ups and downs. ;-) I just try to think about how good I feel afterwards, and remember that it’s only the first 3-4 workouts that’s hard, then you get in to it. At least that’s how it is for me! Xx

   Reply
 2. esther_mollie on

  haha, i know that felling! I weekly workout on my own down by the beach where i live. And people walk by and stuff, but then the exact same thought slips through my mind “I would’t think i was weird”. And it’s so nice to overcome your “Fears” and feel really happy about yourself afterwards. I love when you write more personal thoughts and feelings that you can relate to, so keep up the lovely work Janni <3 Hugs Esther

  Reply
 3. Hedda Söderberg on

  jättefina bilder!! Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)