MENU
10:47 | March 27, 2017

DREAMY BREAKFAST

FOOD

Dreamy breakfast this weekend – fruit, chia pudding, pancakes and lots of goodies…

Hej hjärtan! Hur mår ni? :D Jag mår bra, äntligen!! Jag ska inte ropa hej än, haha, men det är första dagen jag vaknar utan ont i halsen på 3 veckor. Funderar på att stänga in mig, inte träffa någon och äta så mycket ingefära att jag luktar ingefära för att bygga upp immunförsvaret igen. ;-) Här är en frukost vi åt o helgen, Mira bjöd hem mig och hade dukat upp allt det här. Snacka om dröm-frulle! Vi satt och åt, snackade och hade det gött innan vi gick ut i solen och njöt. Nu är det måndag vilket betyder ta tag i viktiga saker igen, först ut är körkort. Jag tog ju körkort precis när jag fyllde 18, men nu när jag bor här måste jag byta mitt svenska mot ett Monaco-körkort så jag ska dit nu och förhoppningsvis går det smidigt den här gången. Jag har redan varit där en gång men det saknades papper så jag hoppas jag har alla rätta dokument den här gången haha! Hörs lite senare, puss och kram <3

//Hey loves! How are you? :D I feel great, finally!! I’m not gonna say that I’m a hundred procent healthy yet, but it’s the first day I wake up without a sore throat in 3 weeks. Thinking about locking myself inside, not meet anyone and eat so much ginger that I start to smell ginger to build up my immune system again. ;-) Here’s a breakfast we had this weekend, Mira invited me and had this ready when I arrived. Talk about dreamy breakfast! We sat there and ate, talked and had a great time before we went out in the sun and enjoyed. Now it’s monday which means doing important stuff again, first up is driving licence. I took mine right when I turned 18, but now when I live here I have to change my swedish one to a Monaco licence so I’m heading there now and hopefully it will go smooth this time. I’ve already been there once before but I was missing some papers so hopefully I have all the correct documents this time haa! Talk later, kisses and hugs <3

19 Responses to “DREAMY BREAKFAST”

 1. Emma on

  DRÖM!! Jag har de senaste året kört med ColdZyme varje gång jag känt minsta lilla i halsen och då har det försvunnit direkt så det kan jag verkligen rekommendera dig att alltid ha den nära till hands! :)

  Reply
 2. Martin on

  Hi Janni, I want to ask which enjoys the notebook? I noticed that you have a new Dell. it’s a Dell XPS 13 “or 15”? you happy with it? Thank you very much in advance for your answer. good luck and keep it going.

  Reply
  • Martin on

   Hi Janni, I want to ask which enjoys the notebook? I noticed that you have a new Dell. it’s a Dell XPS 13 “or 15”? you happy with it? Thank you very much in advance for your answer. good luck and keep it going.

   Reply
  • janni on

   I use the Dell XPS 13″, and so for I love it! Will try the 15″ though for more power when I edit videos etc. I’ll let you know how it is!

   Reply
 3. Beatrice on

  Oooh så gott! :) Skrattade lite nu för vet precis hur det är, jobbar på en liknande myndighet och tycker synd om alla som måste komma fram och tillbaka pga. att det inte har rätt papper med sig… Lite klurigt för folk att ha koll på det.

  Reply
 4. ISA on

  men guuuuu, allt gott på en och samma frulle ju! Mums! har förövrigt också skitont i halsen, bara ena mandeln!? vad är det för smitta som går nu va? ;)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)