Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:07 | March 20, 2017

MARBELLA NIGHTS

My new favorite sunset spot – jacuzzi with the best view!

Exakt här avslutade jag den här dagen. Snacka om drömställe! Pappa har ju också en rooftop men vi brukar aldrig hänga där, men nu har han en jacuzzi där på taket och jag såg att han la upp en bild därifrån igår vid solnedgången och det såg magiskt ut. Så, idag ville jag hänga där och se solen gå ner vid bergen. :-) Vi satt där i säkert 40 minuter och bara njöt, snackade om livet och hade det gött. Jag älskar bubbelpooler men man blir så törstig och trött efteråt, haha! Vi åkte till Thai-restaurangen och åt efter det. Bra kväll!! :-) Nu ska jag göra en sista kopp te för dagen och sen blir det sängen. Har massa bilder att redigera imorgon så det är jag peppad på! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//This is exactly where I ended this day. Talk about dream spot! My dad also has a rooftop but we usually never hang out there, but now he has a jacuzzi there on the roof and I saw that he posted a picture from it during sunset yesterday and it looked magical. So, today I wanted to be there and see the sun set by the mountains. :-) We sat there for about 40 minutes and just enjoyed, talked about life and had a great time. I love jacuzzis but you get so thirsty and tired afterwards, haha! We went to the thai-restaurant and had dinner after that. Great night!! :-) Now I’m gonna make my last cup of tea and then it’s bed time. Have lots of pictures to edit tomorrow so I’m excited for that! Talk tomorrow, lots of love <3


11 kommentarer11 kommentarer om “MARBELLA NIGHTS”

  Berätta gärna vad det är för ringar och armband du bär? Supersnygga

  Reply

  Vad är det för bikini du har på dig? keep on vloging, youre awesome!!

  Reply

  Det där ser ju overkligt skönt ut alltså!! Så fint och skönt! :)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.