MENU
10:46 | March 20, 2017

BLACK & WHITE

OUTFITS

Fawnstar necklace (here!)/ Na-Kd dress (similar here!) and belt (similar here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!) – contains adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Vi har det bra här, jag ska njuta så mycket jag kan nu sista dagarna. Jag åker till Stockholm på onsdag för att göra nytt pass och lite sånt, så min plan är att hänga med familjen, njuta av solen och ta det lugnt. Kommer flänga runt en del framöver så det är skönt att bara vara! Här är min look från vår middag och utekväll iallafall. Ni har säkert sett den här klänningen några gånger men då på stranden, jag brukar ha den som en kaftan över bikinin. Jag tänkte när jag såg den nu att jag ville ha den med ett brett skärp i midjan, röda läppar och klackar. Tyckte det funkade minst lika bra som till stranden! :-) Nu – göra te med honung och ingefära (kommer aldrig sluta dricka det nu haha) och kötta igenom mailen. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) We have the best time here, I’m gonna enjoy as much as possible now the last few days. I’m heading to Stockholm on wednesday to make a new passport and that kind of stuff, so my plan is to spend as much time as possible with my family, enjoy the sun and just take it easy. Will fly around a bit soon so it’s nice to just be! Here’s my look from our dinner and party night. You’ve probably seen me wear this dress a few times but then at the beach, I usually wear it as a caftan over bikinis. I thought when I saw it now that I wanted to wear it with a big belt, red lips and heels. Thought it worked just as good as for the beach! :-) Now – make tea with ginger and lemon (will never stop drinking it now haha) and crush some emails. Talk later, HUGS <3

24 Responses to “BLACK & WHITE”

 1. Sophie on

  Lika snygg både till strand och en utekväll. Små detaljer som bara lite läppstift och ett skärp gör susen. 😊 Krya på din kärlek och njut av familjen. Ibland blir jag förvånad över hur ni orkar med allt ni gör. Jag får spagettiben bara av att promenera 5 km … sen är jag färdig. 😂

  Reply
 2. Emma on

  Hej, älskar looken och undrar bara vart underklänningen är ifrån? har letat efter en sådan i evigheter men hittar aldrig någon snygg, men så såg jag denna!
  Tacksam för svar :)

  Reply
 3. Sarah on

  Hi Janni
  Loving the vlogs still. You are getting better and better at recording & editing!
  Where is the short dress from that you wore to Puerto Banus the one with the red and blue/black tassles? I checked Instagram but its not tagged. Hope Jon gets better soon. X

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)