Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:47 | March 19, 2017

PALM LEAVES

Breakfast and my all time fav cover from Richmond and Finch (here!).

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, startade dagen med en god (och ganska fin haha) frukost. Tycker det är gott att äta när man lägger upp det såhär, då kan man bestämma om man vill ha ett hallon med kokos eller hur man än vill blanda. :-) Min nästa fina grej på bordet är mitt nya favoritskal från Richmond & Finch. Ni vet ju min kärlek för palmer så när jag såg det här skalet föll jag för det direkt. Jag gör ju ett samarbete med dom i några månader framöver och den här månaden är det här mitt favoritskal. :-) Det är väldigt fotovänligt också, haha! Ni får 20% rabatt på deras skal med koden “Janni20”, så om ni gillar palmer som jag vet ni vart ni ska leta. Finns massa andra fina skal, delad första plats just nu är ett marmorskal med roseguld… Hörs lite senare, puss <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, started the day with a good (and a pretty beautiful haha) breakfast. I think it’s nice to eat when you make it like this, then you can decide if you want a raspberry with coconut or however you want to mix. :-) My next beautiful thing on the table is my new favorite cover from Richmond & Finch. You all know my love for palm trees so when I saw this cover I needed it straight away. I’m doing a collab with them for a few months and this month this is my favorite cover. :-) It’s very photo friendly too, haha! You’ll get 20% off their covers with the code “Janni20”, so if you like palm trees like I do you know where to look. They have lots of other covers too, a marble cover with rose gold shares the first spot right now… Talk later, hugs <3

In collaboration with Richmond & Finch.


17 kommentarer17 kommentarer om “PALM LEAVES”

  This phone cover is really beautiful <3

  I just saw your cup of coffee and immediately wanted to get cup of coffee for myself too :))

  Reply

  Dom har sjukt fina skal och jag älskar alla vackra mönster MEN jag har en Huaweii så det finns inga skal för mig telefon tyvärr :(

  Reply

  åh så fint! har insett nu vad roligt det är med nya skal. Blir som en helt ny mobil ju ;)

  Reply

  Tycker dom verkligen har jättefina skal men har aldrig sett någon ha ett sådant som är helt efter en längre tid. Väldigt dålig kvalité för att ändå kosta så pass som cirka 400 kr för ett mobilskal… Då vill man ju gärna att det ska hålla ett tag (:

  Reply

  Åh nej, tycker du? Mina har hållt sig superfina! Kram!

  Reply

  Tycker verkligen att dom har jättefina skal men har aldrig sett någon ha ett sådant som är helt efter en längre tid. Väldigt dålig kvalité för att ändå kosta så pass som cirka 400 kr för ett mobilskal… Då vill man ju gärna att det ska hålla ett tag (:

  Reply

  Det ser så gott ut. Tror mycket beror på hur man lägger upp det ;)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.