Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:49 | March 17, 2017

BOHEM

Lindex dress (old)/ Sunglasses from the market in Spain/ Rebecca Minkoff bag (another color here!)/ Senso shoes

Hej hjärtan! Här kommer dagens look, solen kom äntligen fram igen. :-) Det var skönt att dra på sig en skön klänning, ett par boots och sminka sig. Har inte gjort det sen jag kom hit, haha! Nu ligger dock Jon halvsjuk i soffan, han har ont i halsen och är trött så vi får se om det fortsätter vara sjukstuga här nu. Håller tummarna för att det inte blir så! Vi ska iallafall iväg och äta middag hos några vänner, gissar att det blir en ganska tidig kväll men mysigt att komma ut en sväng. Vi hämtade min systers kille på flygplatsen nyss så nu kommer jag inte sova där längre, kommer sakna barnen på morgonen nu när jag är van vid att vakna till dom. Får smyga ner dit och äta frukost varje morgon iallafall! ;-) Ha en fin kväll babes, PUSS <3

//Hey loves! Here’s today’s look, the sun finally came out again. :-) It was nice to put on a comfy dress, a pair of boots and put on some make up. Haven’t done that since I came here, haha! Now Jon feels sick though, his throath is hurting and he’s tired so I guess we’ll see if it will be another round of sickness here. Fingers crossed that he will stay out of it! We’re heading to our friends soon for dinner, guessing it will be a pretty early night but nice to come out for a bit. We picked up my sisters boyfriend at the airport recently so now I won’t sleep there anymore, will miss the kids in the morning now when I’m use to waking up to them. Have to sneak down there for breakfast every morning anyway! ;-) Have a great night babes, HUGS <3


20 kommentarer20 kommentarer om “BOHEM”

  Wow Janni, du är så sjukt vacker och jag blir alltid så inspirerad av dig! Kram

  Reply

  Åh jag vet vad du menar. Orkar sällan sminka mig eller klä upp mig för här i Kapstaden bryr sig typ ingen om hur de ser ut. Så när jag väl anstränger mig lite så känner jag mig så fin, haha. Vilken härlig klänning förresten. En sådan skulle jag behöva här!

  Reply

  Köper du nya kläder nowadays eller är det bara sammarbeten?:)

  Reply

  Jag shoppar en hel del själv, sen är det såklart en del samarbeten men det skriver jag alltid ut. :-) Kram!

  Reply

  jättefin klänning!!! Åh vad jag längtar till sommaren nu!

  Reply

  :) Otroligt fint! Solglasögonen – älskar dom =)

  Reply

  Har sagt det tusen gånger men den där väskan är sååå snygg!! Syndade lite och köpte en beige till mig själv efter att ha sett den här, så vansinnigt snygg alltså!! :)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.