MENU
20:56 | March 16, 2017

DENIM & PRINTED TEE

OUTFITS

RayBan glasses (here!)/ Nelly tee (here!), polo shirt (here!), fishnet socks (here!) and shoes (here!)/ Moschino belt/ Levis jeans (here!)/ Phillip Lim bag (similar here!) – contains adlinks

Hej hjärtan! Imorgon är det jag som börjar fota igen. Insåg precis att wow – vi fotade en del i Paris haha! Här är nog den sista looken jag har därifrån faktiskt, älskar den men hade helt glömt bort den. Så blir det ibland. ;-) Jag hakade på nätstrumpbyxor-trenden och gillar den mer och mer hela tiden. Tycker det är snyggt när det bara sticker fram lite, speciellt med jeans och ett par klackar. Printade tishor tröttnar jag aldrig på och jag gillade att den här hade lite färg i sig. :-) Vi gick ut i regnet och fotade, precis när vi var klara kom solen fram men jag gillade dessa iallafall. Tycker som sagt att det blir ballt ljus när det har regnat lite! Vädret här är lite upp och ner, det var grått hela dagen men sen på eftermiddagen/kvällen sprack det upp så jag håller tummarna för sol här imorgon. Hade varit så skönt… Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey loves! Tomorrow I’m gonna start shooting photos again. I just realized that wow – we shot a bit in Paris haha! Here’s probably the last look I have from there, I love it but I totally forgot about it. That’s how it is sometimes. ;-) I went for the fishnet-trend and I like it more and more all the time. I really like when you can just see a bit of it, especially together with jeans and a pair of heels. A printed tee is something I’ll probably never get tired of and I liked that this one had some color in it. :-) We went out in the rain to shoot, and right when we were done the sun came out but I still liked these. As I said I think the light is cool when it’s been raining a bit! The weather’s been a bit up and down today, it was grey all day but then in the afternoon/night it cleared up so I’m hoping for some sun tomorrow. Would be so nice… Talk tomorrow, lots of love <3

22 Responses to “DENIM & PRINTED TEE”

 1. Anna Storm on

  Älskar dina looks Janni! Följer dig både på sociala medier och VLOG – tycker att du + Jon är de bästa VLOG-personligheterna idag! Är också sjukt imponerad över dina redigerings-skills och jag tycker dina videos (och såklart också foton) är magiska!

  Keep it up girl och ha en solig helg i Spanien!

  Reply
 2. F on

  Besatt av skärpet! Såå snyggt när det är lite mindre! Är det från Nelly? Kunde inte finna det på deras hemsida! Vill gärna köpa från ett svensk välkänd företag! Snälla hjälp mig :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)