Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:18 | March 15, 2017

TROPICAL RAIN

Dress from Amuse Society. Photos by Micha Wissen.

 Hej fina ni! Det är så himla kul att läsa era kommentarer om mina outfits, jag älskar det. :-) Jag känner mig äntligen som en människa igen, med energi och suget att göra saker. Vi gick ut och lunchade idag, drack en kaffe efter och njöt av lite frisk luft. Efter det åkte jag hem, tog en låång dusch och tvättade håret, gjorde inpackning och smörjde in mig efteråt. Det kan vara det bästa som finns efter man varit sjuk och känt sig sliten, på riktigt kände jag mig som en helt ny människa efteråt. Förstår ni vad jag menar? Haha! Nu är jag tillbaka hos min syster igen och har precis vinkat av pappa och lillebror som svängde förbi här. Det är ju så lyxigt att ha några i familjen 5 minuter bort, så jag tar tillvara på det när jag är här. :-) Det har ju varit lite regnigt här när jag varit sjuk, så jag har inte missat så mycket av vädret iallafall. Bilderna ovan tog vi i LA när det var en liten paus i spöregnet vi hade där också, och jag gillar känslan i dom. Regnigt men ändå tropiskt på något sätt! Nu blir det te, något kvällssnacks och film. Hörs imorgon, PUSS <3

//Hey babes! It’s so much fun to read your comments about my outfits, I love it. :-) I finally feel like a new person again, with energy and the urge to do stuff. We went out for lunch today, had a coffee and enjoyed some fresh air. After that I went home, had a loong shower and washed my hair, did a hair mask and finished with body lotion afterwards. That could be the best thing ever after you’ve been sick and felt bad, I seriously felt like a new person after it. Do you know what I mean? Haha! Now I’m back at my sisters place and just said bye to my dad and little brother that just passed by here. It’s so nice to have a part of my family 5 minutes away, so I’m really taking the opportunity to hang out now when I’m here. :-) It’s been a bit rainy here when I’ve been sick, so I haven’t missed out on the weather at least. The pics above are taken in LA when it was a break from the pouring rain we had there too, and I like the feeling in them. Rainy but still tropical in a way! Now I’m gonna make some tea, a night snack and watch a movie. Talk tomorrow, HUGS <3


13 kommentarer13 kommentarer om “TROPICAL RAIN”

  Vet precis vad du menar, när man har varit febrig och hängig ett tag och äntligen har energi att ta hand om sig själv igen! Lång dusch, hårinpackning o hela köret, nån härlig kräm, ren pyjamas o ren lakan. Kan knappt tänka mig någon bättre vardagslyx faktiskt! :D

  Reply

  This grainy vintage pictures style is beautiful. Perfecty fits the boho spirit of the dress and the urban jungle scenery. I love it!

  Reply

  Gillar verkligen din blogg den gör mig glad och fyller mig med härlig inspiration! Det verkar som du tittar en del på film så det vore kul att höra om dina filmtips :)

  Reply

  Micha is the BEST fotographer, always love her shots of you ?

  Love from Belgium
  Yuna xxx

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.