MENU
11:02 | March 13, 2017

SUMMER IN MARBELLA

Uncategorized

A vlog from yesterday! Video in collaboration with Tamaris. :-)

Find the first sneakers HERE and the black ones HERE!

Hej babes! Här kommer en vlogg från en av dagarna här, jag säger det typ 1000 gånger i videon men det känns verkligen som sommaren har kommit. Underbar dag! Jag gick en prommis, hängde med familjen, åt god mat och åkte båt. :-) Ville åka båt idag också, och imorgon och varje dag haha! Jag hade på mig två sköna looks, en träningslook och en basic look. Jag älskar ju sneakers så i den här videon stylar jag mina favoriter från Tamaris för den här månaden. Tycker ni att det är kul att se outfits osv i videos? När jag berättar vad jag har på mig? Säg gärna till så jag vet, så svårt att veta annars. Hoppas ni får en fin dag, puss och kärlek <3

//Hey babes! Here’s a vlog from one of our days here, I say it like a 1000 times in the video but it really feels like summer is here. Amazing day! I went for a walk, hung out with my family, had good food and went on the boat. :-) Wanted to go out with the boat today as well, and tomorrow and every day haha! I wore two comfy looks, one training outfit and one basic look. I love sneakers so in this video I style my two favorites from Tamaris for this month. Do you guys like when I show my outfits etc in videos? When I talk about what I wear? Let me know so I know, it’s so hard to know otherwise. Hope you’re having a great day, kisses and love <3

In collaboration with Tamaris.

49 Responses to “SUMMER IN MARBELLA”

 1. Jonna Andersson on

  Hej fina du!
  Magisk vlogg, fantastik blogg. Jag undrar om du har några bra tips på smidigt sätt att finna flyg till Marbella (Málaga). Då ni flyger en hel del samt att ni flyger samma rutt ibland (stockholm-marbella). Gärna tips på hemsidor m.m. eller övriga rekommendationer.
  Kram

  Reply
 2. Hanna on

  Yes Janni! I love seeing what you wear and how you explain a bit about them in your videos. I’m so jealous of the weather you are getting in Marbella, it’s 10 degrees and raining where I am :-(

  Reply
 3. Hieke on

  Crazy weather! I can understand why it makes you so happy. Love it when you explain what you wear, gives me a lot of inspiration! Enjoy the sunny days x

  Reply
 4. Kajsa on

  Vilken underbar dag ni hade ute på havet! Ville bara fråga vart din bikini kommer ifrån? Såg väldigt fin och bekväm ut 😃 Ha det bra!

  Reply
 5. BRANX on

  Hei :))
  I like it a lot when you explain and show your outfits.
  btw. Where is your hat/cap from? Looks super cute on you.

  Reply
 6. Maria on

  Such a summer feeling from this video. Love it! And I just love these sneakers, espcially the first ones.
  Also, your brother seems like such a cool kid. :)
  Hope you enjoy your stay there!
  Xx

  Reply
 7. Marie on

  Åh du ger mig så mycket energi! Blir alltid lika glad och peppad av att kolla på dina vloggar! Hoppas jag ger dig massa energi tillbaka i form av härlig feedback ;-) Kram

  Reply
 8. Malin H on

  I think it’s great that you’re showing your outfits in your videos. It looks so beautiful and warm in Marbella, can’t wait to go there for the bootcamp in under one month :D

  Reply
 9. Sophie on

  Fiii fan vad göttigt! Men vet du, inte för att göra dig ledsen men … jag viskar “det ska börja regna imorgon och åska, sen kommer det regna lite till under veckan”. Jag vet anledningen till det … för jag kommer ner imorgon, och det börjar ALLTID regna när jag kommer :-( ;-) Mina vänner där önskar jag aldrig mer kommer tillbaka. Hahahaha :-D

  Reply
 10. Rimante on

  It’s amazing that you are so active on Youtube now! Really loving seeing your face there. Please, mention your outfits in your vlogs, because I’m always searching for your clothing pieces :-) It would be really fun if you would do lookbook, summer is coming and I really need some inspiration! xxx

  Reply
 11. Ida on

  Älskar din blogg och dina videos! Din glädje smittar verkligen av sig, och du är en underbar förebild! En glädjespridare ❤

  Var är klänningen ifrån? Ursnygg!! :*

  Reply
 12. Natalie on

  Hej!
  Jag älskar alltid alla bikinisar du har på dig, men tycker själv det kan vara svårt att hitta fina. Ett inlägg med dina favoritmärken/webbshoppar på bikinisar skulle vara roligt nu när sommaren börjar närma sig :) var kommer den superfina du har på dig i vloggen ovan?

  Sen kom jag nu i skrivande stund på att det skulle vara superintressant med en film där du visar lite grundläggande hur du fotar dina bilder (inställningar mm.) osv. för oss som inte är så insatta! För dina bilder är MAGISKA, både här och på instagram.

  Kram!

  Reply
 13. Tereza Bratkovic on

  Watching your vlogs is like a 10 minute vacation for me, especially the ones from Marbella! Loved the Video and the Outfits. Can you tell me where your hat is from? I’m searching for one like this for a while now. Thank you! xxx

  Reply
 14. Lina on

  Love it! Jättesugen på att åka till Marbella. Kan inte du göra en Marbella-guide?! Lite tips på var man ska bo, äta, flyga ifrån, hitta på osv? Kramis!

  Reply
 15. Marie on

  Tusen takk for at du lager så flotte og inspirerende videoer og innlegg. Du og Jon har blitt en del av hverdagen min og alle andres. Dere sprer så mye glede og viser virkelig at man kan oppnå mye om man bare tar i et par tak! Jeg lurer på hvor du har fått tak i din tights og bh fra “workout”? Finner ingen link eller hjemmeside på nettet….

  og? Har du en favoritt restaurant eller sted å spise i London? Jeg skal dit om en ukes tid. har du vært på afternoon tea i London før?

  klem Marie

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)