MENU
20:13 | March 11, 2017

BOAT LIFE

Uncategorized

Snaps from today – amazing day on the boat! <3

Hej hjärtan! Vi har haft en helt fantastisk dag, det kändes verkligen som början på juni och sommaren precis hade startat. Galet väder här! Det brukar vara bra väder här tidigt på året men inte så här bra, inte vad jag minns iallafall. Vi åkte ut med båten en sväng, låg och solade, killarna badade och vi bara njöt i några timmar. Jag somnade på magen i någon timme så jag får se hur bränd ryggen är nu ikväll, haha! Skönt med en lugn dag på båten, jag älskar verkligen båtlivet. Det är något speciellt med att vara ute på vattnet. :-) Nu ska vi slå på någon film (antar att det bara kommer vara jag som kollar, haha) och sova tidigt. Har lite sömn att ta igen efter Milano och Paris. Hörs imorgon, puss och kärlek <3

//Hey loves! We’ve had an amazing day, it really felt like beginning of june and the summer just started. Crazy weather here! It’s usually good weather here early on the year but not this good, at least not how I remember it. We went out with the boat for a while, tanned, the guys swam and we just enjoyed for a few hours. I fell asleep on my stomach for an hour so I guess I’ll see tonight how badly I burnt my back, haha! Nice with a calm day on the boat, I truly love boat life. It is something special with being out on the water. :-) Now we’re gonna watch a movie (guessing I will be the only one watching, haha) and sleep early. Have some sleep to catch up on after Milan and Paris. Talk tomorrow, kisses and love <3

19 Responses to “BOAT LIFE”

 1. Sophie on

  Man ska inte svära vad jag lärt mig, men fy fan vad härligt och skönt det ser ut. Längtar ännu mer ner, även om jag långt ifrån en båt människa. Shit pomfrit vad jag ska ta igen allt på onsdag! … Förmodligen kommer det regna när jag kommer hem igen, det får ni stå ut med. Hahaha :D

  Reply
 2. Helena on

  Hej Janni! Stort tack för en jätte bra blogg och super vloggar! Så bra jobbat! Jag har en liten fråga, de svarta byxorna du har i slutet på Jons 331 vlogg vart har du köpt dem? Ha det bäst!

  Reply
 3. Sara Batchelor on

  Hey Janni,
  I love your blog so much it’s really inspired me to get back out there enjoying life and starting my own blog. (: I was just wondering how you edit your photos??? I would love you know xo Sara

  Reply
 4. Amanda Fritz on

  Hej janni! Älskar dina vloggar och blogg:)
  Jag undrar vart din bikini som du har på dig på bilderna kommer ifrån?<3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)