Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:13 | March 11, 2017

BOAT LIFE

Snaps from today – amazing day on the boat! <3

Hej hjärtan! Vi har haft en helt fantastisk dag, det kändes verkligen som början på juni och sommaren precis hade startat. Galet väder här! Det brukar vara bra väder här tidigt på året men inte så här bra, inte vad jag minns iallafall. Vi åkte ut med båten en sväng, låg och solade, killarna badade och vi bara njöt i några timmar. Jag somnade på magen i någon timme så jag får se hur bränd ryggen är nu ikväll, haha! Skönt med en lugn dag på båten, jag älskar verkligen båtlivet. Det är något speciellt med att vara ute på vattnet. :-) Nu ska vi slå på någon film (antar att det bara kommer vara jag som kollar, haha) och sova tidigt. Har lite sömn att ta igen efter Milano och Paris. Hörs imorgon, puss och kärlek <3

//Hey loves! We’ve had an amazing day, it really felt like beginning of june and the summer just started. Crazy weather here! It’s usually good weather here early on the year but not this good, at least not how I remember it. We went out with the boat for a while, tanned, the guys swam and we just enjoyed for a few hours. I fell asleep on my stomach for an hour so I guess I’ll see tonight how badly I burnt my back, haha! Nice with a calm day on the boat, I truly love boat life. It is something special with being out on the water. :-) Now we’re gonna watch a movie (guessing I will be the only one watching, haha) and sleep early. Have some sleep to catch up on after Milan and Paris. Talk tomorrow, kisses and love <3


19 kommentarer19 kommentarer om “BOAT LIFE”

  Man ska inte svära vad jag lärt mig, men fy fan vad härligt och skönt det ser ut. Längtar ännu mer ner, även om jag långt ifrån en båt människa. Shit pomfrit vad jag ska ta igen allt på onsdag! … Förmodligen kommer det regna när jag kommer hem igen, det får ni stå ut med. Hahaha :D

  Reply

  Åh, Janni! Alle bildene dine <3 Skikkelig inspirasjon! Kos deg masse med familien din. Stor klem fra Peru :-D

  Reply

  Hej Janni! Stort tack för en jätte bra blogg och super vloggar! Så bra jobbat! Jag har en liten fråga, de svarta byxorna du har i slutet på Jons 331 vlogg vart har du köpt dem? Ha det bäst!

  Reply

  I Just Love “”TIMEOUT”” what a thrill reminds me of the Summer yiu all Had Too But”” just look at the Weather Now Anyway wow Happy sunday all Best wishrs Tc X

  Reply

  Hey Janni,
  I love your blog so much it’s really inspired me to get back out there enjoying life and starting my own blog. (: I was just wondering how you edit your photos??? I would love you know xo Sara

  Reply

  Hej janni! Älskar dina vloggar och blogg:)
  Jag undrar vart din bikini som du har på dig på bilderna kommer ifrån?<3

  Reply

  Minns inte märket, men den är gammal så finns säkert inte kvar. :-( Kram!

  Reply

  Love your bikini Janni were is it from? It’s gorgeous

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.