MENU
17:59 | March 10, 2017

ENDING PARIS FW

Uncategorized

Last part of Paris Fashion Week! <3

Hej babes! Här kommer vlogg nummer två från Fashion Week i Paris. Regn och väldigt sjukt, perfekt avslut på veckan. ;-) Haha, men vi hade kul iallafall och jag känner mig otroligt inspirerad och shoppingsugen efter alla visningar och showrooms. Precis känslan man vill ha efter fashion week. Jag insåg när jag klippte den här videon att det är mycket lättare att göra en vlogg på en dag istället för att få ihop 4-5 dagar, men jag lär mig fortfarande och gillar att filma massor. :-) Hoppas ni tycker det är kul också! Det är väldigt skönt att vara här i Marbella nu dock, landa lite och bara slappna av. Älskar att vara här, speciellt när min familj är här. Ikväll blir det antingen en middag hemma hos oss eller så åker vi hem till min syster och äter med dom, vi får se. Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! Here’s vlog number two from Fashion Week in Paris. Rain and very sick, perfect end to the week. ;-) Haha, but we had fun at least and I feel super inspired and want to go shopping so badly after all the shows and showrooms. Just the feeling you want after fashion week. I realised when I edited this video that it’s so much easier to do a vlog for one day instead of 4-5 days in one but I’m still learning and I like filming a lot. :-) Hope you think it’s fun too! It’s so nice to be here in Marbella now though, just land a bit and relax. Love to be here, especially when my family is here. Tonight we’ll either have dinner at our place or head to my sister to have dinner with them, we’ll see. Hope you will have a great friday and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

16 Responses to “ENDING PARIS FW”

 1. Emma on

  Hej Janni, har det hänt något med dig och Jon eftersom ni inte pussas längre och skulle du villa gifta dig med honom, har ni tänkt flytta från Monaco eller?

  Reply
 2. Marika on

  Hi Janni!

  Can I ask where your beautiful fully gold bracelet is from? It is so beautiful and simple in a good way! :)

  Marika

  Reply
 3. Yuna Vergult on

  Loved the vlog!
  So jealous of the fact that you are enjoying 28 degrees haha!
  Already excited for a more sunny vlog coming up 😍

  Love from Belgium
  Yuna xxx

  Reply
 4. Jonna on

  Hej janni!

  Undrar bara vart dina jeans som du bär första dagen är i ifrån? Har letat ett par exakt sådana och bara måste fråga! Älskar dina vloggar förövrigt! 😃

  Reply
 5. Angelique on

  Great vlog ! Would be great if you do like a video haul great excuse to do shopping and your style is always so nice . Xx

  Reply
 6. laureena on

  Salut, j’aime beaucoup ton blog, quel appareil photo et quel objectif utilises-tu pour tes videos ?

  Hello, I love your video, what kind of camera do you use for your videos and which lens please ?

  Merci :D

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)