Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:59 | March 10, 2017

ENDING PARIS FW

Last part of Paris Fashion Week! <3

Hej babes! Här kommer vlogg nummer två från Fashion Week i Paris. Regn och väldigt sjukt, perfekt avslut på veckan. ;-) Haha, men vi hade kul iallafall och jag känner mig otroligt inspirerad och shoppingsugen efter alla visningar och showrooms. Precis känslan man vill ha efter fashion week. Jag insåg när jag klippte den här videon att det är mycket lättare att göra en vlogg på en dag istället för att få ihop 4-5 dagar, men jag lär mig fortfarande och gillar att filma massor. :-) Hoppas ni tycker det är kul också! Det är väldigt skönt att vara här i Marbella nu dock, landa lite och bara slappna av. Älskar att vara här, speciellt när min familj är här. Ikväll blir det antingen en middag hemma hos oss eller så åker vi hem till min syster och äter med dom, vi får se. Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! Here’s vlog number two from Fashion Week in Paris. Rain and very sick, perfect end to the week. ;-) Haha, but we had fun at least and I feel super inspired and want to go shopping so badly after all the shows and showrooms. Just the feeling you want after fashion week. I realised when I edited this video that it’s so much easier to do a vlog for one day instead of 4-5 days in one but I’m still learning and I like filming a lot. :-) Hope you think it’s fun too! It’s so nice to be here in Marbella now though, just land a bit and relax. Love to be here, especially when my family is here. Tonight we’ll either have dinner at our place or head to my sister to have dinner with them, we’ll see. Hope you will have a great friday and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3


16 kommentarer16 kommentarer om “ENDING PARIS FW”

  ommgg nice vlog!! wheres the top you’re wearing in 3.30 from? looks so cool!

  Reply

  Hej Janni, har det hänt något med dig och Jon eftersom ni inte pussas längre och skulle du villa gifta dig med honom, har ni tänkt flytta från Monaco eller?

  Reply

  Hehe, nej det har verkligen inte hänt något förutom att jag varit supersjuk haha! Ja jag vill gifta mig med honom någon gång i framtiden och nej, vi har inte tänkt flytta från monaco. :-)

  Reply

  c est magnifique Janni merci merci de nous faire voir Paris chanel karl lakelferd sac chouette this a cat a karl beautiful vlog Janni avez vous acheter a bag? miss

  Reply

  Hej babe! Akte just fran Marbella sa jag missaded dig just med en dag. Hoppas du har det riktigt skönt. Vädret har äntligen blivit bra igen. Puss kram Kram fran Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

  Reply

  Hi Janni!

  Can I ask where your beautiful fully gold bracelet is from? It is so beautiful and simple in a good way! :)

  Marika

  Reply

  Loved the vlog!
  So jealous of the fact that you are enjoying 28 degrees haha!
  Already excited for a more sunny vlog coming up ?

  Love from Belgium
  Yuna xxx

  Reply

  Hej janni!

  Undrar bara vart dina jeans som du bär första dagen är i ifrån? Har letat ett par exakt sådana och bara måste fråga! Älskar dina vloggar förövrigt! ?

  Reply

  Great vlog ! Would be great if you do like a video haul great excuse to do shopping and your style is always so nice . Xx

  Reply

  Salut, j’aime beaucoup ton blog, quel appareil photo et quel objectif utilises-tu pour tes videos ?

  Hello, I love your video, what kind of camera do you use for your videos and which lens please ?

  Merci :D

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.