MENU
9:33 | March 9, 2017

HAPPY PLACE

Uncategorized

Back with my happy pills <3

Gooood morgon från Marbella! Alltså lyckan när jag vaknade upp här, hörde en liten tjej leka utanför dörren och kom upp till dom här två lyckopillerna. <3 Det är nästan läskigt hur snabbt dom växer, därför vill jag komma hit så ofta jag kan nu. Min mamma är här i några dagar också så jag får träffa nästan hela familjen, då blir jag glad. :-) Solen skiner och det ska bli 28 grader om någon dag, sommaren kom tidigt i år haha! Väldigt skönt efter några regniga dagar i Paris. Nu ska vi byta om och ta en promenad till lekplatsen, leka lite och sen kommer Jon hit. Ha en härlig dag så hörs vi senare, puss <3

//Gooood morning from Marbella! Oh my the happiness when I woke up here, heard a little girl playing outside my door and woke up to these two happy pills. <3 It’s almost a bit scary how fast they grow, that’s why I want to go here as much as possible now. My mom is here for a few days too so I get to see almost my entire family, that makes me happy. :-) The sun is shining and it will be 28 degrees in a few days, summer came early this year haha! Very nice after a few rainy days in Paris. Now we’re gonna get changed and go for a walk to the playground, play a bit and then Jon will arrive. Have a great day and I’ll talk to you later, hugs <3

24 Responses to “HAPPY PLACE”

 1. Amina on

  Så härligt! Min mans bror har en liten son på 2,5 år som är sååå gosig. Vi bor inte heller i samma stad och det händer ju saker hela tiden! Nästa vecka får jag träffa honom igen, sist var i tidiga januari. Men snart flyttar vi hem till Sthlm igen och då lär vi ses ofta :) Så härligt med barn! Här har det ju kommit snö (som regnat bort nu, tur!)… Men får nog vänta länge på 28 grader i Sverige haha!

  Reply
 2. Malin on

  Jag dööööör vad söta de är 😍 Hoppas på en vlog så man får se mer av dom :) ha det grymt! Njut av tid med familjen och Jon!
  Kram kram

  Reply
 3. Nicki on

  I think it’s so funny that Livia looks so much like a Byggmark while Valter rather looks like a Delér. This is just too cute when you can tell that you’re all definitely related. ♡ 😊

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)