Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:33 | March 9, 2017

HAPPY PLACE

Back with my happy pills <3

Gooood morgon från Marbella! Alltså lyckan när jag vaknade upp här, hörde en liten tjej leka utanför dörren och kom upp till dom här två lyckopillerna. <3 Det är nästan läskigt hur snabbt dom växer, därför vill jag komma hit så ofta jag kan nu. Min mamma är här i några dagar också så jag får träffa nästan hela familjen, då blir jag glad. :-) Solen skiner och det ska bli 28 grader om någon dag, sommaren kom tidigt i år haha! Väldigt skönt efter några regniga dagar i Paris. Nu ska vi byta om och ta en promenad till lekplatsen, leka lite och sen kommer Jon hit. Ha en härlig dag så hörs vi senare, puss <3

//Gooood morning from Marbella! Oh my the happiness when I woke up here, heard a little girl playing outside my door and woke up to these two happy pills. <3 It’s almost a bit scary how fast they grow, that’s why I want to go here as much as possible now. My mom is here for a few days too so I get to see almost my entire family, that makes me happy. :-) The sun is shining and it will be 28 degrees in a few days, summer came early this year haha! Very nice after a few rainy days in Paris. Now we’re gonna get changed and go for a walk to the playground, play a bit and then Jon will arrive. Have a great day and I’ll talk to you later, hugs <3


24 kommentarer24 kommentarer om “HAPPY PLACE”

  Så härligt! Min mans bror har en liten son på 2,5 år som är sååå gosig. Vi bor inte heller i samma stad och det händer ju saker hela tiden! Nästa vecka får jag träffa honom igen, sist var i tidiga januari. Men snart flyttar vi hem till Sthlm igen och då lär vi ses ofta :) Så härligt med barn! Här har det ju kommit snö (som regnat bort nu, tur!)… Men får nog vänta länge på 28 grader i Sverige haha!

  Reply

  Jag dööööör vad söta de är ? Hoppas på en vlog så man får se mer av dom :) ha det grymt! Njut av tid med familjen och Jon!
  Kram kram

  Reply

  Så härligt med värme och sol! Äntligen!!!
  Njut allt du kan av de små, så länge du kan. :-) <3

  Reply

  Åh, så vakre barn! Du har forresten en ny leser fra Norge! :-)
  Keep up the good work! <3

  – Charlotte Louise

  Reply

  Det låter sååå underbart med det fina vädret!! Enjoy! :)

  Reply

  I love the quality of your blog abd seing such happy faces. great work ?? ?

  Reply

  Så snabbt lillen växer och båda två är så söta! ?

  Reply

  I think it’s so funny that Livia looks so much like a Byggmark while Valter rather looks like a Delér. This is just too cute when you can tell that you’re all definitely related. ♡ ?

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.