Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:49 | March 8, 2017

FAV BREAKFAST

Breakfast at Le Pain Quotidien <3

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, kämpar på här med flygen. Har inget bokat ännu förutom mitt flyg till Nice som verkar gå, men jag har hittat ett flyg ikväll till Marbella så jag får se om jag bokar det och hoppas på att det går. Risky att flyga sent på kvällen om det blir inställt, är inte supersugen på att sova på flygplatsen haha! ;-) Det löser sig på något sätt tillslut! Som ni vet så älskar jag frukost, en av dagarna här gick vi till en favorit som heter Le Pain Quotidien som finns lite överallt. Deras soja-cappuccino är grym så det blev en sån, en yoghurt/granola parfait och en croissant. :-) Så himla smarrigt! Nu ska jag byta om och åka till mitt sista möte i Paris, sen får vi se vart jag hamnar. PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I feel good, fighting on with my flights. Haven’t booked anything yet except my flight to Nice that seems to be going, but I found a flight to Marbella tonight so I’ll see if I book it and hope for it to take off. Risky to fly late at night if it gets cancelled, I really don’t feel like spending the night at the airport haha! ;-) It will turn out one way or another! As you know I love breakfast, one of the days here we went to a favorite called Le Pain Quotidien which you can find in a bunch of places. Their soy cappuccino is great so I ordered one, a yoghurt/granola parfait and a croissant. :-) So tasty! Now I’m gonna get changed and head for my last meeting in Paris, then we’ll see where I end up. HUGS <3


16 kommentarer16 kommentarer om “FAV BREAKFAST”

  VAAAAD heter märket på dina läppar du haft senaste tiden? Vill verkligen ha, svinläckert!

  Reply

  Loved your trip to Paris! I realy like the fact that you also take pictures with your phone, it shows that you dont need the most expensive camera to run a fabulous blog!
  When is the second part of your vlog online?
  Love from Belgium, Yuna xxx

  Reply

  Hi, you are very sweet .. :)
  I wanted to know, what the camera help your pictures look amazing?

  Reply

  Mmmh, croissanter. Det har blivit en ny favvo för mig. Helt orimligt gott ju!? speciellt varma och lite sega. MH

  Reply

  åh le pain quotidien är så himla gott, svårt att hitta riktigt gott kaffe i stan annars!

  Reply

  Loving all the Paris photos. Makes me want to go back. When my boyfriend and I were in Paris Le pain Quotidien was our favourite place to go to as well!!

  http://www.inmydreams.ca/

  Reply

  I’ll be in Paris in June and I’ve saved this joint as a place to visit :) Thanks for the tip!

  Reply

  Hei Janni!
  elsker bloggen din, du er virkelig min inspirasjon.
  hvor har du kjøpt den hvite skjorten du har på bildet?
  klemklem

  (håper det går fint at jeg skrev på norsk)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.