MENU
20:06 | March 6, 2017

DETAILS

Uncategorized

Details for Paris – Paris book, cute wallet and a spring cover for my phone from Richmond & Finch (here!) – collaboration.

Hej hjärtan! Nu är jag ju i Paris och vi har ett ganska fullsmockat schema, jag försökte organisera så mycket jag kunde innan och har skrivit ner några favoriter från min Paris-bok. Jag har även bytt skal på mobilen för att få lite mer vårkänslor, hur fint är det här skalet? Jag gillar att byta skal ofta på mobilen (som ni säkert märkt haha), det känns som en ny telefon och man kan matcha den med sin outfit, sitt humör eller bara ha det man tycker är snyggt. :-) Just nu gör jag ett samarbete med Richmond & Finch i några månader och jag ska visa mina favoriter från deras kollektion. Först ut är detta, rosa (besatt just nu…), blommor och roseguld som jag gillar extra mycket. Ni kan spana in hemsidan HÄR, med koden “Janni20” får ni 20% rabatt på deras skal. :-) Happy shopping babes! Nu väntar vi in mat som vi beställt hem, skönt med en lugn kväll hemma. Ha en fin kväll, puss <3

//Hey loves! Right now I’m in Paris as you know and we have a pretty hectic schedule, I tried to organise as much as possible before I went and I wrote down some favorites from my Paris-book. I also changed my iphone cover to get some more spring feelings, how pretty is this one? I like to change cover often (as you’ve probably noticed haha), it feels like a new phone and you can match it with your outfit, mood or just go for the one you think looks nice. :-) Right now I’m doing a collaboration with Richmond & Finch for a few months and I’m gonna show you my favorites from their collections. First up is this one, pink (obsessed at the moment…), flowers and rose gold that I like a bit extra. You can check out their website HERE, with the code “Janni20” you’ll get 20% off their website. :-) Happy shopping babes! Now we’re waiting for our food that we ordered home, nice with a calm night at home. Have a great night, hugs <3

In collaboration with Richmond & Finch.

17 Responses to “DETAILS”

 1. Ella on

  Hi Janni! I am loving your content – you are a huge inspiration to me! I was wondering if you could provide some advice for someone wanting to start a blog? I would love to hear your advice on it! Lots of love from London! Ella x

  Reply
 2. Evelina on

  Janni, please help me! Planerar eventuell tjejweekend till Monaco och har googlat så himla länge utan att hitta några svar, haha.. Undrar om nattlivet/klubbar i Monaco fungerar på samma sätt som i LA/London/Miami etc dvs att man som tjej kan gå in med promoters och få bord/dricka hela kvällen? Tänker att Monaco försöker hålla en lite ”classier” klubbkultur? Känns som att du har bättre koll än Google, haha, kram!

  Reply
  • janni on

   Hej söta! Njaa, inte riktigt… Man får boka sitt egna bord, så har det varit när vi har gått ut iallafall! :-) Kram!

   Reply
 3. Gabriella on

  Kul samarbete, har länge kikat på deras skal å nu slog jag till! Älskar både dig blogg å din vlog, keep up the good work :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)