Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:12 | March 3, 2017

HOTEL MORNINGS

Perfect sofa in our room and breakfast <3 We stay at Hotel Banke.

God morgon babes! Vi har precis kommit tillbaka upp till rummet efter en god frulle här på hotellet, jag skämtar inte när jag säger att det är den godaste avokadon jag ätit i hela mitt liv (haha, avokado-älskare)! Vi har bott två nätter på det här hotellet och läget är verkligen perfekt, det ligger precis vid Gallery Lafayette och vi har gått nästan överallt. Superfina rum och jättehärlig personal, känns tråkigt att flytta ut idag men vi har varit så sista minuten med att boka vår resa så det är bara gilla läget. Som det ser ut nu kommer vi hinna bo på tre olika hotell, haha! Kul att se lite olika ställen så kan jag tipsa er också. ;-) Idag står couture-plåtning på schemat, vilket ska bli riktigt kul! Ingen av oss har gjort något sånt förut så det ska bli kul, vi ska åka för hår och make om 40 minuter så nu måste vi börja packa ihop här. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! We just got back to the room after a nice breakfast here at the hotel, I’m not joking when I say that they have the best avocado I’ve ever had (haha, avocado lover)! We’ve stayed two nights at this hotel and the location is truly perfect, it’s located right by the Gallery Lafayette and we’ve walked almost everywhere. Beautiful rooms and great staff, feels sad to leave today but we’ve been so last minute with booking our trip so I guess we just have to go with the flow. Looks like we’re gonna stay at three different hotels this trip, haha! Fun to see a few different places and then I can give you guys lots of tips too. ;-) Today we have a couture-photoshoot on the schedule, which will be super fun! We haven’t done that before so it will be fun, we’re heading for hair and make up in 40 minutes so we have to start packing up our stuff here. Talk later, HUGS <3


13 kommentarer13 kommentarer om “HOTEL MORNINGS”

  Försökte ni inte boka via Airbnb?
  Många som gör det om de ska vara i Paris under Fashion Show-veckan.
  Man kan bo flera och dela på kostnaden. Frukost får man naturligtvis ordna själv.
  Men ni har kanske hotellspons?

  Reply

  Jo vi tänkte göra det, men vi bokade hotell istället och hittade en lägenhet för de sista dagarna när vi var fler personer! :-)

  Reply

  men gud, det där var helt sjukt ju!! vilken plats <3

  Reply

  Avocadon var perfekt?! Really? Av allt så var det den som var perfekt, haha! Du är rolig

  Reply

  Haha, yes den var på riktigt perfekt. ;-) Älskar man avokado så gör man haha!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.